Acum circa 400 de secole, pe când se potcovea Antena 3 cu 10 potcoave de oțel Grivco furat din banii românilor și tot sărea cu dinții murdari de rahat la jugulară, exista un personaj numit Mircea Badea, prototipul adolescentului întârziat care nu se dădea dus de la maică-sa din casă deși avea 40 de ani. Mircea făcea rating înjurând în stânga și-n dreapta, cu balele amestecate cu otravă, pe orișicine îi trecea prin față; Doamne ferește să fi picat în fața lunetei lui, deai secerat de invective cu aproape la fel de mult talent cu cât cădea el sub pumnii motocicliștilor – dar asta reprezintă o altă poveste, pentru altă seară.

Nu mai reține minte povestitorul blogger cu cine s-a luat Badea Mircea în beregăți ca să se porcăiască la vremea aceea tulbure, pentru că Mirculică Cel Viteaz îi scuipa pe toți cu aceeași furie, dar la un moment dat și-a exprimat îndoiala că tronsonul de autostradă Turda-Gilău va fi dat în folosință înainte de Anul Nou; și că, dacă va fi totuși gata, el își va pune pene-n fund și defilează în Piața Victoriei.

Pariu pierdut, așa cum puteți vedea în clipul de mai jos, care-i are ca protagoniști pe un Mirciluc epilat mai temeinic ca un homosexual suedez blond evadat la Hollywood în anii ’80 și un Mișu Gâdea aflat la vârsta la care încă nu se vopsea pe păr ca o cocotă ieftină cu Wella Loncolor.

De ce vă zic toate astea? Pentru că e plin Internetul de vectori conspiraționiști și idioți utili propagandei rusești, care nu prididesc cu teorii apocaliptice cum că exercițiile NATO care au loc fix acum, în perioada în care suntem plini de viruși chinezești, sunt făcute anume ca să ne invadeze Eropa și lumea; sau cu faptul că virusul a fost creat în laboratoarele unei firme cosmetice ca să ne omoare fiindcă suntem prea mulți; sau că virusul îți atacă ADN-ul dacă nu mai ești de folos guvernului sau ca să n scape de pensionari; sau că urmează Noua Ordine Mondială, cu un singur președinte reptilian vartan arachelian și cu laminatti constipatti în rolurile principale.

Mă rog, dorianpopisme din astea ieftine de pe sputnik.md.

Ce putem face? Păi, să le scriem tuturor conspiraționiștilor ăstora așa: DACĂ CE SCRII TU AICI NU SE ADEVEREȘTE, ÎȚI BAGI PENE-N FUND ȘI DEFILEZI ÎN PIELEA GOALĂ ÎN PIAȚA VICTORIEI CA MIRCEA BADEA? CU O PANCARTĂ PE CARE SĂ SCRIE ”SUNT NAIV ȘI AM CREZUT ÎN CONSPIRAȚII, MUIE MIE”? O să vedeți ce puțini sunt dispuși să-și susțină tezele în fundul gol penetrat de pene. Poate le dăm de gândit lor! Poate le dăm de gândit prietenilor lor, indecișilor, nehotărâților, cine știe. Oricum, tot ar fi ceva!

PS: Firește, trebuie să fim pregătiți și pentru cazul în care și ei ne zic același lucru; și dacă conspirațiile alea ale lor sunt adevărate, să defilăm noi cu pene de struț penetrate în rectum; dar în cazul ăsta penele alea și pielea noastră goală vor fi cea mai mică problemă a omenirii, credeți-mă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Andu YY Reply

  pai da, decerebratul despre care amintesti a spus la un moment dat ( o luna in urma)
  “ce atata frasuiala pentru niste maimutai care nu s-au spalat pe maini, e nimica toata”)
  asta cu conspiratiile lor si carora le curg bale cand vorbesc, nu merita nici un raspuns, nici macar la misto, asa cum nici vaca aia cu anti-vaccinarea nu merita nimic. pacat ca totusi ca niste copii s-au propadit din cauza ei

 2. Eugen Reply

  OK, m-ai convins! Partikip. Dacă îmi dau ăia click şi mor, o să fiu primul care merge cu penele la defilare. Numai că pene de struţ n-am de unde să iau, oare se supără dacă vin cu unele de păun?

 3. căpșunaru Reply

  “virusul îți atacă ADN-ul dacă nu mai ești de folos” este un slogan foarte motivational pt. cei care cer ajutor de somaj desi in plina putere de munca.
  de aceea cred ca tanti aceea Aranghel de pe fb este agenta de la fortele de munca, sau de la biroul de ajutoar de somaj

  • Groparu Nemernic Reply

   Nu sunt sigur, dar cred că tocmai ai rezolvat problema șomajului cu teoria asta cu ADN-ul 😀 ce puțin la un segment de populație.

 4. mac gregor Reply

  mmmnu.

  combaterea fake news se face cu real news.

  in caz de pandemie se mai poate justifica, cu chiu cu vai.

  in rest cenzura suge.

 5. csticămusulmanu Reply

  bre necredincioșilor, problema majoră îi că duamna știe ce-i ăla un quantum computer și totuși elucubrează așa…
  iar voi, oameni cu școală, vreți să umble unii cu pene-n cur în loc să apelați la common sense…
  io propun să ne dea ‘mneaei locația computerului iar noi trimitem un dorel, care are cîteva variante:
  1. îl scoate din priză
  2. în caz că e pe panouri solare, le acoperă cu o prelată
  3. dacă e pe baterii, șuntează + cu –
  4. dacă e pe energie eoliană, îl punem să demonteze elicea (cine n-are nevoie acasă de o elice bună?)
  5. iar dacă Doamne-feri, îi pe fisiune…păi o bară de uraniu îi aur curat…o fură el…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *