Prima dată am comis-o cu un tirbuşon de vin. Căzut în acţiune în plină efuziune Bachică. Dar eu, fiind Groparu, aveam back-up.

A doua oară cu un spărgător de nuci, pentru că fuck you, Ceaikovski.

Lucrurile nu s-au oprit aici: o cană s-a gândut să se rupă ea aşa, în semn de protest. Sau pentru Basarabia.

photo(7)

Mai apoi, într-o seară, eram angajat într-o şedinţă spumantă cu Statele Unite, pentru montajul Usturoiesc. În grabă mare, ca să aduc agenda repede-repede la calculator, am uitat că am căştile pe urechi; rezultatul – Kaput!

Casti 2

Şi… a doua zi, ca-n filmele cu proşti; ajung la firmă şi femeia de serviciu îmi spune: am tras scaunul să aspir sub biroul tău, că e cel mai murdar din firmă (am senzaţia că asta nu ar fi trebuit să o scriu; da’ dacă-mi place să mănânc la calculator, ce? Numai Dumnezeu şi cartierul mă pot judeca!), şi nu am văzut că îţi rămăseseră căştile înfăşurate de mâner.

Aşa că s-au rupt.

Singure.

casti

No.

Şi amu mi-e frică şi teamă să mă duc la pişu’ mic, că Doamne fereşte ce se poate întâmpla.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. ion ion-romanul care nu face politica Reply

  Meri in pace! Legea seriilor se opreste dupa cifra 3. 👿

 2. Mihai Reply

  n-ai tu atâta forță sâ învingi cu mâinile goale rezistența și elasticitatea cu care ne-a dotat Ăl de Sus uneltele personael intime si esențiale dar în caz că vrei să mergi la pișu mic fix după ce te-ai apucat să cureți un măr de exemplu…atunci ar fi indicat să nu iei cuțitul cu tine la baie:))

 3. alex Reply

  Bun, daca se rupe tirbushonu, e simplu: dai cu sticla de perete pina iese dopu’! (prosop bun sa fie si glet pus ca lumea, ca restul e in voia domnului Bachus). Da’ ce te faci de nu iese pipiu’? Faiantza e sensibila, no?

 4. Robert Antonescu Reply

  E mai bine cand ti-o faci tie, cu mana ta. (Sa ma explic.)
  Mie mi-a busit Stefania un hard extern acum vreo 4 ani, n-am mai putut recupera nimic din el. Si acum reprosurile mele se intorc ca o arma cu 15 taisuri impotriva ei, in diverse dispute conjugale. “Tu vorbesti, care mi-ai trantit hardul pe jos si am pierdut toate filmele si documentele…!!!”

 5. dongabone Reply

  Daca te duci la pisu` mic, incearca sa nu pui mana! Dup-aia vino si explica-ne si noua in 8 volume cum ai reusit 😎

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *