Nervos nevoie mare, îşi aprinse o ţigară. Mama mă-sii de treabă, de viaţă, de ambreiaje şi de ambuteiaje!

Era iar pe drum. Îşi scoase staţia: un coleg de la Vâlcea m-aude şi pe mine? Nu tu, bă slovacule! Hai, un coleg? Colegu’, vreun echipaj pe drum până la Vâlcea? Da, e liber? Mulţumesc, colegu’, şi Sibiu’ e liber, dă-i bătaie, drumuri bune…

Şi dacă dădea de Poliţie, şi ce! Nu era prima oară. Tot timpul avea o frază câştigătoare pe buze. Într-o noapte târziu scăpase de ei cu un inspirat “frate, să mor io, la orele astea numai voi, poliţaii, curvele şi noi, şoferii, mai suntem pe drumuri!” Poliţaiul râsese cu poftă şi-l lăsase să plece cu un avertisment, fără şpagă.

O curvă. N-ar fi rău! Orele de stat la volan îi amorţeau fundul şi adesea circula instinctiv ore în şir cu fesele încordate. Aportul crescut de sânge în zona pelviană îi dădeau nişte erecţii monumenale; atâta de monumentale, că aproape că nu mai putea învârti de volan din pricina manivelei din pantaloni. Noroc că pentru fiecare erecţie se găsise tirista corespunzătoare. Iubise mai multe ciucamele pe drumurile patriei decât un fotbalist prin cluburi, şi strânsese atâtea poveşti cu bighidoaice cât să ţină 10 bloguri – başca un show păcătos, şi aşa pentru ăla nu e nevoie să-ţi prăjeşti foarte mulţi neuroni.

Mai băgă o duşcă de Adria. Apoi îl lovi puternic: băşica udului îl lovi sub plex ca un berbec. Exploda de-a dreptul!

Avusese problema asta de ani şi ani, şi stilul de viaţă sedentar nu-l ajuta deloc. Nevoia îl lovea din senin şi avea cam 10 minute timp de căutat o toaletă. Singura şansă pe care-o avea era să se elibereze, altminteri i se spărgea băşica ca un puf de păpădie.

Se uită din mers la drum: efectiv nu avea unde opri microbuzul. Era în zona aia de pe Valea Oltului unde nu poţi opri nici măcar o bicicletă fără să blochezi traficul. Mama măsii, îşi spuse în sinea lui, nu poţi opri nicăieri să te pişi! Apoi continuă cu năduf: dacă nu găsesc rapid un loc să opresc, se pare că voi fi nevoit să fac pişu… la o benzinărie. De râsul curcilor.

Mda, păcat. Se pare că într-adevăr voi fi nevoit să fac pişu la o benzinărie.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. spanac Reply

  si uite ce scrie aici: “scrie cu pipi pe zid”…
  ca-n bancul ala
  “asa papusa, si zi, te-ai pisat?”

  cum au inventat japonezi palniile alea pt pisu la femei,trebuiau sa inventeze si-un prezervativ cu furtunel in varf, pentru orice mascul.
  sa se poata pisa in voie oriunde.
  la birou, la tv, in clib, in timp ce danseaza (insa nu e indicat, pate ii scapa si vreun partz cu ocazia binecuvantata a unui pisulica…)

 2. Nae Reply

  Ba, nu-i de ras. M-a taiat neputinta in Austria, dar teribil si groaznic. Atat de groaznic de n-am mai ajuns in buda si i-am dat drumu` intre TIR-uri. Cand am terminat ca omu`, cu lacrimi de placere in coltu` ochilor, ma asteptau baietii in uniforma Feldgrau verde oliv sa ma felicite si sa-mi ia banii. Patruj` de oiro m-o costat un pipilica pe soselele Austriei. Cu banii aia imi luam o buda acasa si aveam lucrul meu…

 3. Nae Reply

  De civilizare prin forta nu ai auzit? A doua oara mai bine ma pis in cizme decat sa le dau sasilor 40 euro!

 4. Groparu Reply

  @ Nae: corect! Acum tot ce-ti mai trebe e sa gasesti un neamt care sa-ti ofere cizmele.

 5. aviatorul Reply

  Ar merita sa faci o documentare despre cum vorbesc soferii de tir. In limbaj profesional, politia nu e politie si nici curva nu e curva.
  De exemplu daca e filtru de politie si garda financiara atunci ii spun Alba ca Zapada si cei 7 pitici. Din pacate nu stiu mai multi termeni, asta l-am auzit la un iepuras cu statie.

 6. Suminona Reply

  Ba , da voi nu ati auzit ? si-o pus si politaii statie 🙂 si cand se apropie sfarsitul lunii , si trebuie sa isi faca eroii norma , dau un mesaj de genu , “da ma , drum liber prin Apahida , era un echipaj da tocmai au intrat in curte la primarie” si asteapta baietii la prima curba , unde bineinteles victimele pica ca mustele …
  Deci mare grija celor cu statii …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *