Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Belle dImagination Reply

  Are dreptate!
  În condiţiile în care tot mai mulţi români se hrănesc cu semi-preparate, avioanele de la master chef sunt total dezamăgitoare.
  Plus că nu e bun ce-i place lui chef x, e bun ce-mi place mie.

 2. Nyroll Reply

  Si totusi a venit pana la urma sa te scape de curatenia de primavara. Asa soacra sa tot ai 👿

 3. Greuceanu Reply

  Amazing!!! Are dreptate! Suficient,cu gătitul!
  sa mai gaca si cu beutul!

 4. ILUZIA Reply

  chiar si-asa! astia pe langa ca instiga la mancare intr-o tara cu si asa multi obezi mai si insinueaza ca gatitul ar trebui sa fie vreo chestie la care tre sa se priceapa oricine. In ritmul asta nu ma apreciaza barbatul o omleta cu detoate decat prin prisma mastarsef.

 5. boierul barba Reply

  Eu zic asa dupa capul meu ca remarca soacrei lu’ matale coane Gropar, e de bine ., si uite o sa-ti esplic numaidecat si imediat.
  Cum concomitent cu adunarea anilor in traista varstei , oricare dintre noi mai bagam acolo si oaresce boli , sindroame si cate cele de acest gen , asa ca sa avem cu ce plati pacatele prin suferinta, nici nelinistita dumitale soacra nu face abatere de la regula. Ca in vizorul ei de beligeranta a cazut domeniul culinar , eu zic ca asta se cauzeaza ProTV-ului si master chefilor lui , a caror fana eu o banuiesc sigur pe susnumita dumitale soacra din curtea lu matale care este . Protestul fatis al ei fata de reclama gatitului nu e decat un rezultat al dependentei de mastersefia media , mai ales in momentele de jurizare. Gropare , vazutai matale mastersefutul ala mai pirpiriu cand gusta ceva ce privire goala de continut are ? ,mai dihai de cea a unui capo dintr-un lagar de exterminare ??? pfiii !!! soacra-ta nu are nici o sansa sa ramana neafectata ,decat numai daca e foarte , dar foarte nesimtita , adica nepasatoare.
  Cam astea sunt esplicatiile mele la manifestarile nelinistitoarei soacre . Deci repet manifestarile sunt un semn bun , fii linistit ca o sa mai apara si alte oarece sindroame , ca banuiesc ca e inca in faza de ascensiune dar fii vigilent pentru ca daca ai observat ea a spus “prea multa reclama la gatit” nu a spus “prea multa reclama la preparat mancarea” ceea ce devoaleaza un plan al ei mai abscons de “gatat” adica de terminat , de exterminat cum s-ar zice , ea folosind pretextul masterchef numai asa ca sa-ti transmita in subliminal un mesaj , ma intelegi ?? deci vigilenta mare frate !!! Parerea mea !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *