Înainte ca echipa paralimpică a Clujului să plece în cantonament în Spania, musiu Groparu, înarmat cu camera lui video profesionistă de 200 de euro nu s-a răbdat până nu a asistat la un antrenament de-al lor.

Aveţi mai jos un interviu cu doamna Maniu Emese, jupâneasa de antrenoriţă a celor doi copii minune, la chiar bazinul unde cei doi se antrenează. Pe copii nu am îndrăznit să-i intervievez, să nu le întrerup tempo-ul antrenamentului. Nu ştiu de voi, dar eu nici dacă aş fi halit cafea pe băţ nu aş fi fost mai energizat ca după discuţia cu domnia sa!

Nu râdeţi de abilităţile mele şcolăreşti de editare video; ci daţi-le şi voi lor un Like şi un mesaj pe Facebook, pentru că vedeţi şi voi ce mult contează pentru ei! (minutul 6:30).

PS: …şi nu uitaţi: singura limită eşti tu.

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Dani Reply

  Respect. E pacat ca oamenii “normali” isi impun limite, iar acesti pusti cu probleme nu au limta. Bravo lor. Sunt un exemplu. Hai Romania!

 2. Cami G. Reply

  Jos clopu, mo! Ce oamini faaaaini!!!!
  M-a inspirat si mi-a dat imbold articolul asta: yup, singura limita (limitata) mi-s io! Go, go planet! 😀

 3. criserb Reply

  Bravo Gropare, ma bucur ca prin intermediul tau le-am cunoscut o parte din poveste. Sa-i mai cauti din cand in cand si sa ne mai zici de ei!

 4. Belle d”Imagination Reply

  Copii ăştia sunt mai normali decât mulţi care-şi poartă handicapul ascuns! Şi mai capabili! Mult mai capabili.

  Baftă!

  Şi bravo ţie că te implici.

 5. 6 pentru Romania ! | Provinciala Reply

  […] Paralimpice, Londra 2012? Stiai ca avem si noi reprezentanti acolo? 6 avem!  6 oameni care stiu ca singura limita esti tu! Si daca nu ma crezi, te invit sa citesti un interviu cu o campiona care merge la Jocurile […]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *