Șicanare în trafic. Gilău-Florești, 7 mai 2022

La ora prânzului, ficiorul mare era prin parc, trăia alte aventuri despre care o să vă spun eu mai încolo. Noi trei veneam extrem de Zen de la aer curat, pădure, mâncat păpădii și aruncat pietre în râu preț de 60 de minute cu aia mică Gropărică.

Probabil conflictul dintre cei doi participanți la trafic începuse mai din timp la târgul de mașini (pură presupunere), eu am prins doar partea în care își etalau frânele unul în fața celuilalt.

După un minut au tras pe dreapta să se cunoască mai bine. Am oprit și eu la 100 m, șoferul mașinii albe coborâse la șoferul Passat-ului și începuse să schimbe cu acesta amabilități verbale. Din fericire, nu am văzut să se ajungă la îmbrățișări fizice, poate nu aveau măștile la ei, cine știe.

Aveți grijă în trafic și nu uitați că principala voastră misiune este să ajungeți cu bine acasă, nu să vă etalați mușchii și caii putere în trafic. Și în nici un caz nu intrați pe contrasens pe autostradă!

PS: Puteți spune ceva și despre bloggerul care mergea cocălărește pe banda a doua – tocmai trecuse de OMV-ul de la târgul de mașini și din experiența bloggerului banda a doua e mai sigură fix în zona aceea; dar puteți spune ceva, nu se supără bloggerul.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. stefan Reply

    masina mai mica cedeaza in fata masinii mai mari… e mai sigur asa! e o lege nescrisa.

  2. Velu Reply

    Ha, ha, ce cocalari. Deci unul din ei se grăbește foarte tare. Dar are timp să oprească pe marginea drumului și să schimbe amabilități. Ceva nu pușcă aici 😜 Ipocrizia asta e direct proporțională cu nivelul de prostie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *