Asa am găsit cooperativa, acum 10 minute când am intrat pe înalta poartă!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Silviu Reply

  Man, scuze ca nu-s impresionat de bradul ala (cetina-i tot verde, tot verde?) dar nu am gasit cum sa-ti trimit altfel mesaj; poate “sapi” putin la treaba cu tepele de la un concetatean de-al vost’, care conduce un anticariat de noapte. Nu pun link aici ca sa nu ma bage kismetu’ la “groapa”, dar gasesti singur pe razvancoloja dot com.
  Hai noroc si leru’i ler!

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ SIlviu: citit, văzut… dar e unul din momentele acelea în care mi se cere să devin serios pe blogul care încearcă (cel mai adesea fără succes, e drept) să te facă să râzi…
  @ Ade: Hrușcă e so last century, Fuego-Bănică are the new Hrușcăs!

 3. Silviu Reply

  @Groparu – multam’ de raspuns; evident nu ma gandeam la vreun comunicat solemn in care sa infierezi cu manie proletara elementul decadent care face de rusine urbea. Numa’ sa-l fi alergat un pic cu coasa pe musiu, daca-l prinzi pe strasse, noaptea pe la 2 🙂
  On topic – daca unii de grabesc cu Black Friday zilele astea, de ce n-ar veni si Craciunul putin mai repede? Ma bate gandul de Rev sa pun ceva oua rosii pe masa.

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Silviu: a nu se înțelege că sunt de acord cu ce face poietul… e urât și josnic din partea lui.
  Ouă roșii! De la ruj…? #bancvechi

 5. spi-oana Reply

  Exact asa am gasit si eu biroul. Ciocolata calda pe birou si o colega fredonand colinzi. Acum toti in cor : tananananana- nana nana na!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *