Dacă vreodată vă pălește năpasta să țineți vreo dietă din aia severă, apăi tre’ să rețineți minte un secret: nu e așa de ușor pe cum pare.

Pe bune.

Sunt în a treia săptămână de post și observ cu stupefacție că:
– procesele cognitive (mintea, bre!) sunt cam șleampăte (asta pățești când lași slănina deoparte),
– sunt somnolent 99% din timp (mai puțin când stai pe WC, când ai starea de veghe a unui pilot de MIG 21 în prăbușire),
– trebuie să bag la duoden câte ceva tot la juma’ de oră, ca un rozător, altfel îmi iese un mic Alien prin buric de foame, deci adio, preacinstită burtă de bere! Bun venit, burtă oribilă de fulgi de ovăz!
și, colac peste pupăză,
– germenii de-abia așteaptă să-ți scadă vitaminele și proteinele ca să vină în templul spiritului tău și să facă petrecere – așa cum tusea măgărească de brațul căreia scriu postarea asta poate certifica. Nu știu ce semințe de Chia Sportage haplește Andi Moisescu Steer că nu-l ia pneumonita, tre’ s-o întreb odată pe doamna lui la una din conferințele ”Cum să mănânci doar pământ”.

Dar nu despre asta vreau să vorbesc, ci despre faptul că am făcut o descoperire care va da peste nas tuturor celor care se icterizează că de ce nu facem educație sexuală în școli pentru prunci: băi, voi ați încercat vreodată să vedeți ce filme se difuzează la TV dimineața? La Paramount, TV1000, FilmCafe, DigiFilm, Cinemax și toate canalele alea de film pe care mâna lungă a CNA-ului nu le prea poate ajunge?

Serios, ați încercat?

Păi atâtea țiți goale și scene de sex n-am văzut nici pe canalele franțuzești, și alea pun Emmanuelle la micul dejun, să-nceapă franțujii ziua cum trebuie, cu croissant și funduri goale, oh là là. Asta-n timp ce jumătate din copiii noștri, pe la clasa a patra-cincea, au ore după-masa, deci se pot culturaliza dimineața liniștiți cu părțile anatomice.

Vă las acum, că e 9 dimineața și vreau să văd liniștit Fifty Shades Darker pe HBO.


De pe site-ul oficial al acestui mare, mare film de artă

LE: Iar acum, pe Paramount (ora 11:00), mă delectez cu Full Monty – o comedioară despre niște bărbați dintr-o zonă industrială a Angliei care fac striptease de foame. A, și doi dintre ei descoperă că sunt homosexuali.

LE: Iar acum, la ora 14:00, pe Cinemax 2 avem ”Vânătorul de zmeie”, în care un băiețel este abuzat nasol de afghani. Când zic nasol, apăi zic nasol-nasol.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. Vasilica Reply

  Dar fifty shades reprezinta esenta perpetuarii speciei noastre: mascul cu bani => imperechere.

 2. GEAMANA Reply

  Gropare se vede ca faci parte din Oculta Mondiala, prin felul subtil in care vrei ca sa se faca educatie sexuala in scoala. Se stie ca Soros a platit toate acele posturi de TV ca sa “sminteasca”(vorba favorita a preotilor si politicienilor) mintea pura a copiilor. Se stie ca romanii nu fac sex decat de la 18 ani doar martea, joia si sambata(in celelalte zile tii post si mergi la biserica). In rest practica abstinenta. Nu stiu ce inseamna masturbare si pornhub(wink, wink).

 3. CP Reply

  @Groparului lihnit
  O dieta care te lihneste de foame si te sleieste de puteri trebuie vazuta cu mare rezerva (pentru ca potentialul pentru o luare în greutate si mai mare post-dieta este semnificativ).
  Cum spunea @Claudia mai sus, te vindeci de frustrarile postului netinând post – si mare dreptate are. O dieta care frustreaza mental si sleieste de puteri/rezistenta e de evitat!
  Parerea mea este ca barbatii nici nu ar trebui sa tina regim, doar sa manânce variat dar mai putin cantitativ si mai ales caloric(relativ usor) si sa se miste mai mult (usor de zis, cu practica e greu), sa lase berea numa’ pentru ocazii (da, stiu, asta ne doare) .. si gata!
  PS: Mie mi-e personal frica sa nu difuzeze astia ‘Fifty Shades of Grey’ oriunde, nu numai la orice ora,inclusiv pe Nickleodeon si Cartoon Network!

 4. mac gregor Reply

  boss, un barbat care tine regim este musai grav bolnav. Deci tinem pumnii si speram sa iesi cu bine si din aceasta incercare.

 5. zoltybogata Reply

  Postul sau a postii, nu înseamnă a nu mânca diferite mâncăruri. În Isaia 58
  Adevăratul post
  1 „Strigă în gura mare, nu te opri! Înalţă-ţi glasul ca o trâmbiţă şi vesteşte poporului Meu nelegiuirile lui, casei lui Iacov păcatele ei!
  2 În toate zilele Mă întreabă şi vor să afle căile Mele, ca un neam care ar fi înfăptuit neprihănirea şi n-ar fi părăsit Legea Dumnezeului său. Îmi cer hotărâri drepte, doresc să se apropie de Dumnezeu.
  3 ‘La* ce ne foloseşte să postim – zic ei – dacă Tu nu vezi? La ce să ne chinuim** sufletul, dacă Tu nu ţii seama de lucrul acesta?’ Pentru că – zice Domnul – în ziua postului vostru vă lăsaţi în voia pornirilor voastre şi asupriţi pe simbriaşii voştri.
  4 Iată*, postiţi ca să vă ciorovăiţi şi să vă certaţi, ca să bateţi răutăcios cu pumnul; nu postiţi cum cere ziua aceea, ca să vi se audă strigătul sus.
  5 Oare aceasta* este postul plăcut Mie: să-şi chinuiască omul sufletul o** zi? Să-şi plece capul ca un pipirig şi sㆠse culce pe sac şi cenuşă? Acesta numeşti tu post şi zi plăcută Domnului?
  6 Iată postul plăcut Mie: dezleagă lanţurile răutăţii, deznoadă legăturile* robiei, dă** drumul celor asupriţi şi rupe orice fel de jug;
  7 împarte-ţi pâinea* cu cel flămând şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă** vezi pe un om gol, acoperă-l, şi nu întoarce spatele semenului† tău.
  8 Atunci* lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede; neprihănirea ta îţi va merge înainte şi slava** Domnului te va însoţi.
  9 Atunci tu vei chema, şi Domnul va răspunde, vei striga, şi El va zice: ‘Iată-Mă!’ Dacă vei îndepărta jugul din mijlocul tău, ameninţările cu degetul şi vorbele* de ocară,
  10 dacă vei da mâncarea ta celui flămând, dacă vei sătura sufletul lipsit, atunci lumina ta va răsări peste întunecime şi întunericul tău va fi ca ziua namiaza mare!
  11 Domnul te va călăuzi neîncetat, îţi va sătura sufletul chiar în locuri fără apă şi va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă.
  12 Ai tăi vor* zidi iarăşi pe dărâmăturile de mai înainte, vei ridica din nou temeliile străbune; vei fi numit Dregător de spărturi, Cel ce drege drumurile şi face ţara cu putinţă de locuit.
  13 Dacă îţi vei* opri piciorul în ziua Sabatului, ca să nu-ţi faci gusturile tale în ziua Mea cea sfântă; dacă Sabatul va fi desfătarea ta, ca să sfinţeşti pe Domnul, slăvindu-L, şi dacă-l vei cinsti, neurmând căile tale, neîndeletnicindu-te cu treburile tale şi nededându-te la flecării,
  14 atunci* te vei putea desfăta în Domnul, şi Eu te voi sui** pe înălţimile ţării, te voi face să te bucuri de moştenirea tatălui tău Iacov”, căci† gura Domnului a vorbit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *