Mulţumesc tuturor celor care au lăsat un scris cu pipi pe  zid la Groparele pă site cu urări de bine, mulţumesc celor care m-au sunat sau mi-au YM-it sau e-mailat sau facebook-uit un LMA, şi nu e nici un fel de stress pentru cei care au uitat că e ziua mea, fincă io nu-s d-ăla care încearcă să iasă în evidenţă că ce superb e el în comparaţie cu prietenii care uită să-l ureze de bine la aniversare, şi le bate buca 5 minute când îi vede.

Aniversarea de anul ăsta fusă chiar specială. Şi ştiţi de ce? Nu fincă îmi place să mă baje lumea în seamă că e ziua mea (plm, doară d-aia am blog, da? că-s un complexat nefericit cu locul său în lume, şi încearcă să compenseze frustrările sale financiar-bancare cu un statut de semi-vedetă online). Nici pentru că mi-or cântat nepoţii “Happy Birthday, Onkel Groppy” la telefon, de tot m-am udat, şi cred c-am şi picurat; şi nici pentru că am băgat licori cu semnul  “%” pe etichetă în fizic, aşa cum şade bine Groparelui; şi nici fincă am mers într-o zonă care pe mine mă umple de îndreptăţită mândrie patriotică – Răşinari, măi copii, lângă Sighie, la pensiune, locul de unde or pornit alţi bloggeri mai puţin mediocri ca mine, cum sunt Şaguna, Goga şi Cioran.

Nici fincă m-am întâlnit cu tot felul de prekini cu care am tot beut şi am râs. Şi nici fincă am păpat iahnie de fusaică şi gulaş, făcute la ceaun, de şi acuma-mi ling dejtele, deşi au gust de tastatură de garsonieră. Şi nici fincă am apucat să vizitez Păltinişul, şi să cumpăr telemeauă şi caş şi pastramă de oaie de la băştinaşi pe care mi-am şi permis să îi cert că ce-i cu preţurile alea, de instant am şi primit discount (dacă nu era criză primeam şi o brişcă în gât, cadou, că răşinărenii nu prea ştiu ei să facă debate-uri).

Şi nu o fost o aniversare faină fincă i-am bătut pe toţi la darţ, şi noaptea am dansat şi am făcut grătare şi am văzut documentarul ăla despre swingeri, pe NatGeo; şi nici fincă am apucat să mai şi dorm cu poftă, eu, insomniacul convins; şi nici fincă am purtat clopul meu făcut de Dădârlat Ilieş din Sălişte, şi mă salutam cu indigenii purtători de clop identic de la egal la egal, şi io mă simţeam de-al locului. Nu.

Deci io m-am simţit foarte bine la ziua asta a mea fincă nu eu ţineam cheful, ci alt prekin, căruia-i urez LMA şi pe această cale, şi tot weekendul am băut şi am mâncat pe banii lui, ceea ce mi se pare cadoul perfect pentru o puturuşenie de zgârcoman de om ca mine!

Update: ar mai fi trebuit sa ma simtesc bine si finca dumineca am ajuns in emisiunea Penetreanului, care un pic m-o facut să mă simt cneaz blogosferic, asa, un voievodaş de regat mai mic, da’ totuşi tarabostes d-ăla de chimniţă cu vinuri! No, mersi fain, domnuc;)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. marius Reply

  No amu, sa iti fie si ziua asta buna, iti spun si eu, azi, La multi ani; Ca nu am stiut, ca de stiam poate tat asa faceam, ca io is uituc de felul meu.

 2. Dan Ciulea Reply

  sa traiasca La Multi Ani!
  Dau si bere (no mancat si no baut) 🙂 , cand nu stiu, dar o sa o dau! Daca mergi la Comedica, poate ne intalnim… eu o sa fiu ALA de acolo 😀

 3. Misaki Reply

  Otanjoubi omedetou! Adica LMA in japoneza si cu intarziere foarte mare 😛 Asta e ca sa ma dau eu pischera sau ca sa-ti urez toate cele bune din strafundul fiintei mele dezinteresate de orice foloase blog-groparesti? :)) Amandoua ^_^

 4. Marghioala Reply

  Ce misto e sa te nasti de ziua ta si oamenii sa fie recunoscatori pentru asta si sa’ti aduca ofrande care mai de care mai culinare, asa putin cam ca de thanksgiving sau de Craciun, ca si tu esti copilu’ Domnului, ca noi toti de’altfel.

 5. diana Reply

  o,da,jupan!numa’ ca la anu’ asteptam si noi chemarea la chefoi.Nu merem,bre,cu traista goala))))))

 6. Jianu Cristina Reply

  Am dorit tuturor numai ce-mi doresc eu! Nu stiu de ce ai fi o exceptie! Asa ca, desi tarziu, tot ce-mi doresc eu sa ti se implineasca!!!LMA!!!

 7. Mortyse Reply

  Nno, apai multi ani frumosi sa ai, nene Radule Groparule!
  Si ce ne-o facusesi cu az’ nu prea’s io…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *