– Iar ai intarziat la serviciu. Pot sa stiu de ce?
– M-am futut azi-dimineata. Scuze!
– Si ieri dimineata?
– Da, si ieri.
– Bun. Si luni?
– Luni m-am futut de doo ori.
– Si in toata luna februarie?
– Mai ales in toata luna februarie!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. hadean Reply

  Am păţât ăn tinăreaţăle mele una faină cu întârzâietu’. Am avut “o şedinţă” şi am dormit la ea păstă noapte.Normal, de la 6 dimineaţa aveam matinal la radio. Normal, nu m-am dus. Anormal, ma suna şefu’pe la opt. Dormeam şi ca prin vis ridic receptorul de la capătul patului şi, senin ca-n prima zi a vieţii mele, îmi iese răspunsul standard de dimineaţă “radio X matinal,bună dimineaţa”. Şeful meu, incantat probabil de faptu că şi-n vis visam tot radio m-a iertat. Şi de gentleman ce era nici nu m-a intrebat de şedinţă.

 2. Groparu Reply

  Mah… greu! Ma gandeam ca daca nu tin o zi post, si raman cu restanţă o zi, atunci se cheamă că sunt post-restant!

 3. Catzaua Reply

  bag de sama ca groparu’ nost compenseaza la greu privatiunile auto-impuse cu prilejul postului printr-o “curvoada” cat se poate de placuta [si a draq de frecventa].

  vezi sa nu te stafidesti 😀

 4. Andreea Reply

  No auzi aci Gropare (asta am primit-o pe mess)

  “Presedintele Statelor Unite ne-a cerut sa ne unim pentru o cauza comuna tuturor: combaterea terorismului. Este bine stiut ca musulmanii se opun consumului de alcool si considera vederea unei femei dezbracate (alta decat nevasta sa) drept un pacat. Din aceasta cauza lansam un apel pentru ca timp de o saptamana, ZILNIC, la ora 13.00, toate femeile sa se dezbrace complet si sa alerge prin birouri, iar toti barbatii sa le urmeze cu o bere in mana. Aceasta ne va ajuta sa detectam teroristii care se ascund la noi in firma. Statele Unite va sunt recunoscatoare pentru efortul facut impotriva terorismului. Colaborati! Trimiteti acest mesaj tuturor colegilor de la serviciu si tuturor firmelor partenere! ”

  Am doo intrebari:

  Tu ai initiat spamu asta?

  si daca nu

  Ce-ti place mai mult din idee, berea in mana sau femeia goala in fuga? 🙂 🙂

 5. WhiteWolf Reply

  Daca shepu’ ala al tau (cu solzi) si viforos pe vreme de ploae mai aude multe chestii de genul asta, risti sa trezesti cin’ stie ce invidii din alea nasuoale prin el. Si daca il determini sa se simtzã atacat la horgoliul de mascul shef de turma si dominant care se crede – ca altfel nu il puneau el lider maximo- se prea poate sa inceapa sa se zbarleassca mai ales cand aude astfel de explicatii.
  Riscant, asadar, jocul tau 😛

Leave a Comment

Your email address will not be published.