1. Cea mai importantă veste o reprezintă faptul că cele două evenimente caritabile coapte la Cluj și care au prins anvergură națională și internațională, adică ShoeBox și Nepoți de Crăciun, continuă și anul acesta. Cu plecăciune îmi ridic pălăria în fața lui Valentin Vesa și Cristi Gog, cei mai consecvenți bloggeri implicați în comunitate pe care-i cunosc. Și voi puteți ajuta 🙂

LE: 1.1. Zolty din Bogata nu se dezminte și continuă planurile sale de ajutorare a celor necăjiți prin două proiecte de Crăciun: 100 de porții de mâncare pentru 50 de copii nevoiași în fiecare sâmbătă, și cadouri de Moș Niculae și Moș Crăciun. Bravo, Zolty! Ești un exemplu pentru noi toți, să știi.

2. O mămică se luptă cu cancerul la sân. Știm sigur că este un caz real pentru că cineva de încredere garantează. Dacă doriți să ajutați, trimiteți un SMS la 8824 cu textul ANCUTA pentru a dona 2 EUR. Este foarte simplu și merge din orice rețea.

3. Alex Ursa a lansat strazicugropi.eu.

4. Pentru că de sărbători pun pariu că nu vă veți abține de la sex, iată un spot anti-SIDA…

5. …și nu uitați să planificați neprevăzutul!

6. Sergiu Crăciun, cel mai român rus din Rusia, își lansează cartea “De unde începe patria” pe 10 decembrie (miercuri) în sala festivă „Mușlea” de la etajul I al Bibliotecii Universitare „Lucian Blaga”, la ora 14.
Sergiu Craciun

Alături de el, se mai lansează și “Drumul robilor”, de Victor Maghear; 900 pagini în două volume memorii din închisoare„De la Nistru pân la Nisa, tot românul râsu-mi-s-a” de Efim Tarlapan; epigrame “Înger in Ta-Ra”, versuri și “Umbre în oglindă”, roman de Octavian Sergentu. Vreau să ajung!

7. Cum am tot fost plecat in ultimele saptamani, am depins mult de mijloace de transport. Asa ca am folosit cu incredere grupul de Carpooling de pe Facebook. În aceeași idee, niște clujeni doresc să lanseze un site care să facă asta: https://www.mylift.ro. Baftă!

8. Sărbătorile-s pe noi. Asta înseamnă lume mai stresată în trafic. Gropare, păstrează-ți calmul. Vă las în compania celui mai frumos colind de Crăciun:

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Sergiu Craciun Reply

  Frate, cred ca nu sunt “cel mai român rus din Rusia”, si nu sunt rus deloc. Suntem de același sânge.
  Dacă negrul a fost născut în China, el voi transforma în chinez?
  Și țigan care nascut în străinatate, el nu va fi țigan?

  😛 😛 😛 Sunt cel mai român român din Rusia.
  Așa va fi mai bine, ce crezi?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *