Așadar:

1. Vă rog frumos să-l ajutăm pe wunderkind-ul Matei Psatta la acest concurs mondial de aplicații mobile, cu premiul. Durează fix atâta: click link, click Vote, închis fereastra! (ca să știți și voi ce votați, Matei a dezvoltat o aplicație foarte faină cu ajutorul căreia, odată instalată, poți poti pune mesaje sau imagini pe ecranele digitale din Bucuresti – alea mari de tot – totul in timp real fi la curent cu ce se petrece prin țară – concerte, petreceri, evenimente etc.)

Saptamana trecuta am castigat doua premii (la Mobile Marketing Awards si ZF Mobilio) si am fost shortlistati la premiile Sabre.

Pe langa asta, suntem shortlistati intr-o competitie de startup-uri numita The Summit – Kilimanjaro. Am fost alesi in top 10% din peste 2.000 de startup-uri, iar acum suntem in stadiul de vot public. (People’s Choice Awards) Pe scurt, primele 50 de startup-uri in functie de voturi ajung in faza finala si au sansa sa plece in Kilimanjaro la aceasta conventie de startup-uri.

Baftă, Matei!

2. Eveniment caritabil la Iași pentru copiii cu dizabilități – Balul de la Castel, pe 30 mai – “cel mai important eveniment de caritate din Iași și din zona Moldovei”. Organizat de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany Iaşi, acum la a treia ediție. La ediția anterioară a strâns 95.000 lei pentru copiii cu dizabilităţi. Mai multe informați – aici.

3. Aviz pescătorilor: joia asta, Lidl va avea ofertă de chestii de pescuit. Niște undițe, mulinete, stative, chestii d-astea.

4. Pagină de FB anti-Parkinson.

5. Site despre băut bere. Cu sortimente de orașe și de prețuri și ce vrei. Și pajină de FB.

6. Și: dacă dorești să mergi la un stand-up comedy în Cluj, în barul Griff pe strada Republicii, miercuri (în seara asta) de la ora 20:30 am de dat două invitații duble. Trebuie numai să comentezi la acest articol și să-mi spui că vrei să mergi (frumos ar fi și să mergi; păi nu?).

Firește, există și varianta în care dorești să rămâi acasă, la șmotru pentru curățenia de Paște…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Ion Reply

    Vreau, cu acordul și permisiunea ta cu procură notarială, să merg la stand-up! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *