1. Revista Biz organizează un mega-eveniment de marketing la Cluj, Best Marketing, la Hotel Platinia, pe 26 septembrie 2018, eveniment pe care nu ar trebui să-l ratezi dacă te interesează online-ul sau dacă dorești și tu să te faci blogger/vlogger multimiliardar, cu yacht-uri și chiar cu Dacii Sandero, ca mulți dintre noi.

    Printre invitați: Ruxandra Marin, Senior Partner, Oxygen; Robert Katai, Visual Marketer & Content Strategist, Bannersnack; Ana Maria Diceanu, Founder, Brain 4 Strategy; Tudor Galos, Digital Transformation Consultant; Ana Morodan, Influencer & online entrepreneur; Ciprian Susanu, General Manager, Dare Digital (aici aveți mai multe detalii despre șpicări)

  2. S-a deschis, la Cluj, Restaurantul italian Alvento. Am mâncat și eu pentru prima dată paste crude, nu din alea uscate #pentrusăraci, făcute de Chef Cristi, care a lucrat vreo 10 ani la Italiea, #lamamalor; și și eu, și mai ales și nievastă-mea, care are jumătate din famiglie prin țara cizmă și o arde etrusco-latin de fiecare dată când are ocazia, ne-am declarat încântați. Pe fiu-meu, în schimb, nu l-or încântat rulourile de mozzarella di bufala învelite în praf de trufe negre și o zis că să nu-i mai dau petrol să mănânce, ce-s cu trufele astea, astea sunt o prostie (le-am topit eu fără regrete). O băgat în schimb lasagna și deserturi de zici că tocmai înghițise un yacht al vreunui blogger, așa arăta!

    Adresa: str. Prof. Gheorghe Marinescu 36-38, Cluj-Napoca. Poate sunteți în căutarea unei săli pentru petreceri de corporație, sau de botez, nuntă și alte paranghelii legate de familia tradițională, sau pur și simplu doriți să mâncați papa bun cu un aer preocupat în timp ce țineți cele trei degete de la mână împreunate, si, si, certo!
  3. VIVO! Cluj mai pune un cerc la tulpină și anul ăsta în octombrie, dar până atunci a dat drumul la o groază de evenimente și lucruri dedicate copiilor (vedeți la ei pe site ce și cum). Cea mai tare mi se pare brățara pentru prunci cu datele tale de identificare, așa că dacă-ți scapa drăcușorul prin mall să știe lumea pe cine să sune și la cine să-ți returneze odrasla atletă care nu vrea, dom’le, s-asculte, e la ora la care nu mai poate de oboseală, de-aia aleargă cu 19 km/h de la prânz încoace.
  4. Ca de mai multe ori până acum, Profi a pornit o mega campanie pentru ajutorarea copiilor de vârstă școlară din familii nevoiașe. Practic, tot ce trebuie să faci și tu ca să ajuți la asta este să scanezi bonul la infochioșcul din Profi și să alegi proiectul către care se vor distribui 1.500.000 lei. Detalii – aici.
  5. Pentru că unii oameni chiar nu s-au săturat să mă audă pe mine vorbind bâlbâieli, pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă, între 15:00 si 19:00, am deosebita onoare de a fi prezent la conferința I Love My Job, împreună cu solistul vocal și judecătorul anti-drog Cristi Danileț, de organizatorul Untold Cristi ”Lush” Covaliu și încă câțiva pe care o să vă invit să-i descoperiți acolo. Vom discuta despre ce mă face pe mine să-mi iubesc locul de muncă așa de mult și de ce nu plec odată în lume, cu yacht-ul și Dacia Logan, care-s obligatorii pentru fiecare blogger! Ba chiar și pentru vlogger.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *