1. Weekendul trecut, premierul nostru Victoraş Ponta s-a aflat la Sibiu, la raliu. Un ziarist l-a filmat când se urca în maşină şi a pus filmuleţul pe youtube. Echipa premierului a dat jos filmuleţul şi l-a suit pe contul de youtube al premierului. Nu i-au făcut embed, ci l-au jmanglit prin ciordeală.Jurnalistul a raportat plagiatul la Youtube, iar filmul – spre disperarea comisiei Ministerul Învăţământului numite de de Ecaterina Andronescu – a fost şters şi contul premierului suspendat temporar. Ahahahaaaaa!!!!

2. Casa Jurnalistului a pornit un proiect interesant: ce este Dumnezeu?

3. În 3 și 4 august 2013, Winners Tennis Club și Aegon România organizează în Parcul Rozelor din Cluj prima ediție a concursului Aegon Open Photo 2013, un eveniment care combină tenisul cu fotografia: mergi, faci poze, le urci pe pagina de facebook Winners Tennis Club, şi poţi câştiga echipamente și accesorii foto marca Nikon.

4. Începînd cu 1 august, la Cluj debutează “Colours of Cluj” (Facebook, site, Instagram, Twitter).

5. Trei noi Sana de la Napolact. Pe când un iaurt cu ventilator, ca să ne răcorim?

photo(3)

6. S-a lansat Festival de Cluj. Bravo, Psaico!

7. …şiiii am lăsat ce este mai important la sfârşit: la invitaţia neobosiţilor de la TVDeCe şi a naşului Crivăţ von Siebenburgen, weekendul ăsta, cu începere de mâine, la Cluj sosesc purcoi de bloggeri, sub umbreluţa Primăriei: Cetin, Vali, Andrei, Eftimie, Corina, Andreea, Oltea, Ligia, Sîrb și Ivo (listă copiată cu nesimţire de la TVDeCei, unde vedeţi şi programul #clujcitybreak. Bloggeri şi cititori clujeni, şi nu numai, dacă aveţi chef de o beută bloggerească, haidaţi! Ne vedeeem jooooi…

cluj_city_break

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *