Draga domnule marionet de oligarh,

Eu sunt bine sanatos, atata numa ca-s racit cobza si ma si doare cu pasiune toata maseaua de minte, nush ce pola de raceala mai e si asta, i-am zis sa se duca la vamesi, da’ numa’ nu vrea, nesimtita, o fi d-aia pesedista!

Ba Tări’, zicea Traienel ca esti păpuşat, asa ca î-ţi scriu de la egal la egal. Da, mă, noi suntem egali, că si io is condus de tot felu’ de persoane din umbra – cum ar fi gajica-mea, maica-mea, sor-mea, si de altele nu mai scriu, ca ma bate prekina, ca e geloasa, si ea da numa’ in cap si la fluier. Fara mila, ca asa o invatzat-o maica-mea, fara mila sa dea, si inca imi mai si mananca sanvisurile dupa aia, si imi ia banii de buzunar.

Deci: io am inteles ca te vezi cu Patriciu mai des decat ma vad io cu el. Fii antena la ce ma gandesc. Nu-i zici sa imi deie si mie trei benzinarii? Sa mi le deie mie, sa le gospodaresc io, asa cum stiu? Da, numa’ 3. Si sa fie pline cu benzina si motorina. Da. Ar fi super. No, ii zici? Ii zici?

Aia e, sanatate!

PeSe: Mai avem mult pana devenim ca o republica bananiera? Ca am auzit ca se face o palinca din banane putrede…. mai ceva ca aia din gainatz de curca! Si apropo’ de makială, să vezi maine ce idee de poză am cu Vacaroiu, ca deja râd numa’ când mă gândesc…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. marzazel Reply

  avem voie slogane in alte limbi romanice? ca vreau sa ii scriu si eu la Claudia Schiffer expirat asta (pentru cine nu stie, Taricelu fuse model), ca cica stie franceza: sii-trroo-ieeeeeen, repetee silvuple: sii-trroo-ieeeeeen, la tachse de inmatriculeer.

  Deci, ca sa nu imi uit vorba, ca azi e 10 mai: La republique est mort, Vive le roi !

 2. Mimoza Reply

  no, eu nu`l vad ink pe vacaroiu, da` astept cu sufletu la gura (da` nu`l las sa scape, fi pe pace, mai intai sa citesc)

 3. Kissu Reply

  Bah Baza… daca tot nu vii la serviciu ca esti bolnav, cu muci verzi… culca-te bah tata, sa te hodinesti si sa te insanatosesti, ca de luni avem de lucru cacalau! Asa ca nu mai scrie bloage la tri noaptea si pune mana si te culca mai devreme… 😉

  :p
  Al’ din stanga ta…

 4. Groparu Reply

  Ba Kissu, inciarca tu, ba, sa dormi cand te scoli la 1 jumate nuaptea ca nu poti respira ca nu ai picaturi de infipt in nas si iti sta mucii ca stalactitii in nari, si nu se da scoshi, si ti se intzapa ganglionii in beregata ca cuiele in Iisusi, ba…

  Mai am otzara si regret zilele cand meream la serviciu!

 5. Groparu Reply

  ….si stai, ca nu am apucat sa iti zic nimic de curva aia de masea de minte careia fix amu i-o trebuit sa imi aduca aminte ca o am! Am fo’ la stomat-oloaga si mi-o bagat vreo tri siringi inuntru cu apa oxigenata… cica sa spele! Macar daca avea lenjerie de piele, ma-ntelegi?

 6. Kissu Reply

  No bine mah Bazaaaa….! Hai, treaca mearga… numa’ sa nu mori, ca dup-aia cine dreq mai scrie bullshituri comerciale pentru fraieri?!… ;))

  Hai sa fii sanatos! Si vezi, imbraca-te bine ca in zilele urmatoare se anunta la Cluj canicula de 31 grade Celsius, sa nu cumva sa racesti si mai tare decat esti deja! ;))))

  :-h
  Kissu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *