Hai că vă zic:

1. Deschideţi o pagină de navigator de Internet, scrieţi www.groparu.ro în bara de adresă şi apăsaţi Enter – e un sait najpa al unui frustrat-debil-beţiv-curvar-puturos-mincinos-obsedat sexual-fumător-leneş-troznitor-ţiganiad-blogger-ne-inginer, intraţi pe propriul vostru risc!!!

2. În pajina mare, faceţi clic pe Despre blog, în meniul site-ului, pentru a deschide pagina Despre blog.

3. În pagina Despre blog, daţi scroll down până la ultimul paragraf. Acesta:

“A, şi vedeţi că, deşi nu-l vedeţi, aberaţiile mele au un ©. Dacă voi va © pe el, vin cu avocatul meu, un Rottweiler de om, io numa’ atâta vă zic!”

4. Deschideţi o nouă sesiune de navigare, scrieţi tonyadax.blogspot.com/ – şi apăsaţi Enter.

5. În navigatorul încărcat cu site-ul lui Tony Adax, daţi scroll down până jos de tot, şi daţi click pe Citeşte MOTD! pentru a deschide pagina – evident! – “Citeşte MOTD!”.

6. În pagina “Citeşte MOTD!”, începeţi să vă miraţi cum de seamănă textul cu cel al paginii mele “Despre blog”:

“Vedeţi că, aberaţiile mele au un ©. Dacă voi vă permiteţi să preluaţi ceva care bineînteles este interzis pentru că deaia am ©, caut toata România asta mică după voi. Vă anunţ că am un avocat al meu care abea aşteaptă să îşi facă treaba. Io numa’ atât vă zic!”

Miraţi-vă aşa, vreo 3 minute şi 60 de secunde. Io crecă ajunge.

Io, unu, de mult nu m-am mai distrat aşa tare.

PS: multumesc lui OMBUN. Ştie el care: ăla de mi-o semnalizat afacerea.

Update: fincă am prezis că îşi va schimba site-ul şi nu va da nici măcar un mesaj de “bă, plm, asta ie!”, am făcut şi un scrinşot cu plagiatul, să fie, nu de alta. Voila:

plagiat-tony-adax1

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 26 comments

 1. █▌▐▀▌▌█▐▀▀████ Reply

  avand in vedere ce e pe blogul ala – filmulete samd – cred ca tipul nu va avea decat probleme de copyright toata viata lui de blogger 🙂
  nimic original, nimic nou pentru Romanica.. vorba cuva DE SUS – lasa-l sa manca si el o pita

 2. miru be Reply

  conincidenţă,domn’le,se mai întâmplă,ce să’i faci…

 3. Catalin Reply

  Macar a modificat si el un pic. Prost, as putea completa. A scos Rottweileru’ si a pus

  Vedeţi că, aberaţiile mele au un ©.

 4. cilu Reply

  Gropare vezi ca tipul face box de performanta. Mai bine recunoaste ca el a scris primul si tu ai copiat de la el. Pana nu e prea tarziu:)

 5. Greuceanu Reply

  da! iegzact! ba-cilu! asha-i! sa-l ucidem cu pietre pe gropar! iel o fo’ copiciosu’!mai are sh tupeu! dupa ci-o plagiat sh chestia cu :”nascut din spermatozoid!(na ca numa 1 o fo!) campion!” huuuoooaaaaa! jos bazavanismu’! sa vie rushii! huooooooooo!!!! jos intelectualii….. ce te afectezi mo gropare asha?! ala care-o inventat becu (dupa unii Einstein) nu l-o tzinut numa pt iel…. sh tu?!

 6. sofia Reply

  Macar omu` a prelucrat putin textul, a si explicat ce inseamna aia C, daca nu stim, si a si precizat ca e bun la smart man hunting. S-a inspirat, n-a copiat.
  Ma mir ca ai dat de el, totusi, pare un mare anonim.

 7. Alex. Reply

  Ce box de performanta face mai Tony Adax?Pe bune,la 19 ani ai lui…Daca va puteti pierde un pic de timp sa cititi si alte postari,o sa intelegeti ca oricum nici macar bun simt nu are in limbaj(mai ales cand e vb de fete),dar avocat…

 8. LittleDot Reply

  Haide Gropare, tu nu crezi în coincidenţe? Se mai întâmplă. Acum îl dai în judecată? Sau copiezi şi tu de la el? :))

  Ăsta e visul anonimilor, să devină cunoscuţi, credea că prin fraza aia va deveni celebru. Acum a reuşit, în mică parte.

 9. katmai Reply

  pentru copy/paste de-astea merge adaugat undeva la mijlocul shitului o chestie de genul “luati pula lui groparu in brate si fugiti cu ea, cei care copiati textu` asta” da scris asa mic si subtil 😉 distractia vine la urma

 10. Sorinelu' Reply

  moh, tot nu ma prind care din aia care te citesc pe tine citesc si blogul tipului aluia.

 11. The Original Yankee Reply

  Gropi tata, ce nu pricep din screenshot, de ce dai tu pe google sa vezi cat is cheltuielile de judecata? sau cumva avocatul tau nu vorbeste cu gura plina?

 12. Moroi Reply

  Am intrat şi eu ca prostul dar martalogul a şters pagina aia. you are damn right. Dar tot fiind acolo am citit “Scrisoarea lui Miky”. Este scrisoarea unei frustrate futută de ăsta şi părăsită ,şi îm care ea spune că ăsta o futea şi în trăgea la muie şi că ea a fost doar o curvă. Mă rog. Merită timpul tău să citeşti şi postarea şi comentariile. Este unul care zice nu trebuia frate să zici că i-ai dat la muie. Nu-i genial? Nu-i cea mai tare chestie citită ever… Hi hi hi ,penibili ăştia născuţi după 90.

 13. cocalar Reply

  Acu ca l-ai prins, i-ai dat si backlink, i-ai facut publicitate, i-ai adus vizitatori … in mare, i-ai facut un bine.
  Ma bate si pe mine un gand sa incep sa “fur” content, fac un blog nou si astept backlink-uri de la tine sau de la altzii.

  Sincer, Felicitari pentru el!

 14. Cristi Reply

  Apoi no, mãi Gropaaaare mãããi…minchen tre’ sa intru zâlnic pe blogu’ tău să cetesc, că binie le mai zîci…ghie mă strîc ghie râs….hă hă hă…brava, am sa dau linku’ si la altii, să râză şî ei, nu numa’ io…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *