După cum ați văzut, cam nu am dus lipsă de prilejuri să-mi duc fizicul aiurea prin străinătatea care-i mai parșivă ca moartea. Și nu știu cum se face, dar de fiecare dată când ies din patrie devin pesedist, adică mândru că sunt român. În sensul că mă văd exponantul rasei mele de români hoți; și atunci contracarez și eu cum pot, vorbesc cu stewardezele în vreo 7-8 limbi (wasser and orange juice, silvuplé) și zâmbesc la vameși încruntați și las femeile să urce primele și ajut familii cu copii să se descurce și alte grozăvenii care nu costă nimic, da’ mai ridică un pic brandul de țară, poate ne-a fi mai bine într-o zi, Doamne, dă-ne minte, ca la restu’ oricum nu ne descurcăm.

În fine, niște români spurcați s-au hotărât să ducă mai departe bătălia asta de ”nu suntem talpa Europei” și doresc să facă un documentar, ”13 Shades of Romania”, care să arate partea firească, normală, naturală și necosmetizată a României. Așa că, dacă documentarul ”The Romanians are coming” vi s-a părut denigrator și dacă simțiți că România poate fi prezentată mai bine decât în campaniile Ministerului Turismului condus de… habar n-am cum îl cheamă pe cel care va fi dus la DNA săptămâna viitoare, vă invit să aruncați în acest proiect cu câte o liră, un dolar sau câte o mie-două de euro, care cum puteți (le mai trebuie numai ~4000 de lire).

Via.

PS: În rest, Transylvanian Dragon merge bine mersi!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 1 comments

  1. Carmen Reply

    Da …si asta poate fi un mod in care sa ne refacem imaginea.
    Un altul ar fi sa integram romii expulzati la Pata Rat (si pe cei despartiti de zid la Baia Mare) si sa le aratam ca ne sunt egali si nu sunt inforiori “rasei superioare” a romanilor 🙁
    (in plus sunt si ei romani daca s-au nascut in Romania)
    …din pacate, documentarul ala e cam adevarat si e oglinda in care am vazut lucruri care nu ne plac.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *