În luna ianuarie 2021, activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un accident rutier în urma căruia a rămas cu coloana afectată (adică ruptă), glezna vraiște și alte asemenea grozăvenii. Tratamentul din Germania (pentru că statul român este mai ocupat zilele astea să se împuște în genunchi cu COVID-ul) a costat cât mai multe perechi de rinichi pe piața neagră, iar Daniel, dacă ar fi fost milionar, ar fi angajat mai degrabă racheți ca să-i alunge din păduri pe hoții de lemne din Bucovina.

Omul este de un optimism contagios pe pagina lui de Facebook, dar probabil că după accident viața lui nu va mai fi niciodată la fel. Cu toate astea, este decis să continue lupta și să nu se lase doborât și nu-și dorește nimic mai mult decât să revină pe frontul luptei cu hoții de lemne, în ciuda faptului că jumătate din Bucovina îl dorește scos din joc: hoții l-au amenințat, l-au fugărit, l-au atacat cu pietre, au incendiat casa familiei unui aliat în lupta cu hoții… ce mai, tot tacâmul.

Acum câteva zile, opinia publică era oripilată că cineva din Onești amenințase pe Internet că va face moarte de om, dar Poliția stătuse bine-mersi cu unghia în măsele până a fost prea târziu. Ei bine, contul de Facebook al lui Bodnar abundă în amenințări sau atacuri care mai de care mai brutale, filmate frumos – poate aveți chef să vă oripilați.

Omul ăsta a sacrificat totul pentru pădurile României, țara care nu va fi niciodată capabilă să sacrifice mare lucru pentru el. Poate sacrificați voi niște bănuți pentru un om de excepție; eu am sacrificat și vreau să o mai fac cât de des pot. O puteți face într-unul din conturile de mai jos:

Bodnar Daniel
Cont în LEI – Banca Transilvania:
RO05BTRLRONCRT0501378502

Cont în EURO – Banca Transilvania:
RO79BTRLEURCRT0501378501

UK: Banca: Santander
Sort Code: 09-01-29
Account No: 18716623

Cont Patreon: https://www.patreon.com/DanielBodnar

Facebook Fundraiser: https://www.facebook.com/donate/262073982108881/

Hai, Daniel, fă-te bine și clonează-te!

(sursă fotografii – pagina sa de Facebook)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *