Cozmos (sau univers, aceste cuvinte ne doare!) m-o lepsuit, ca-mi vine sa ma-ngrop de rusinica. Cica prima carte pe care-am cetit-o in viata mea… pfuaaaay!

Io numa atata mai tiu minte ca o fost o carte de joc cu femei guale, nu mai stiu ce editura. Sau Bunicul si Bunica de Delavrancea…? Pot numa atata sa zic ca io, in copkilarie, cartea pe care am cetit-o cu cel mai mare drag a fost Legendele Olimpului, partea aia cu Zeus si cu nesfarsitele sale iubite. Si partea aia cu Dionisos, care le baga, măre, la vinoase, de parca a doua zi urma sa fie luni dimineatza la birou. Si cartea asta o ceteam si rasciteam cand veneam acasa de la scoala la 12 la amiaz, si imi faceam pita prajita data cu usturoi si cu untura d-aia buna, de porc de care nu papa islamijtii, si beam lapte de casa pe care ni-l aducea o taranca din Bungard, de langa Sibiu, taranca cu care AM AVUT CELE MAI INDELUNGATE SI PERSISTENTE SI PERENE SI OBSEDANTE FANTEZII SEXUALE DIN TOATE COPILARIA MEA (in afara, bine-nteles, de mama unui vecin, alte vreo 8 colege de clasa, surorile tuturor tovarasilor din bloc si ale colegilor de clasa, fetele din blocul de vizavi, Elke care mi-a spart capul pe la 9 ani, liceencele care cand veneau acasa treceau pe sub balconul meu si io le udam cu apa ca sa ma distrez, prietenele si colegele sor-mii – toate, prietenele prietenilor din gasca lu’ sor-mea, si nu mai continuu, ca lista lu Schindler e mic copkil!!!!)

Liapsa i-o dau lu cui vrea sa o primeasca, ca e contagioasa, dar o dau indeosebi celui mai proaspat fan groparesc, pre numele lui Nandos – ca si strutzu’, numa’ ca cu -os la final.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. vizionarul Reply

  Pif sau Rahan se pun? Chiar daca pe vremea aia ma uitam la poze, ca nu pricepeam francais-u’? Si daca stau bine sa-mi aduc aminte, erau cartile alea.. “Animale din continente” Iar carte de bebleoteca… nu mai retin titlul, doar ca mirosea a lipici dintr-ala Pescarus, bun de mancat.

 2. Pandora Reply

  Asta cu prima carte cetita seamana cu “tu de la ce varsta ai prima amintire?”. Prima carte care imi amintesc s-o fi citit e Pollyanna de Eleanor H. Porter, dar se poate sa fi fost doar prima care m-a impresionat (daca ma ajuta memoria, eram prin clasa a 5-a cand am citit-o).

 3. Groparu Reply

  @ lilith: my leapsa is your command! (sau invers)

  @ vizionarul: asa-i ca erau dementiale neanderthalienele alea imbracate sumar, numai in blanitza lor de saber tooth tiger?

  @ Pandora: pe mine numele “Porter” ma duce instant cu gandul la bere…

 4. vizionarul Reply

  ioai doamne… chiar c-aratau beton tantiile alea imbracate asa sumar… Multa vreme cautam femei in viata reala sa semene cu alea…
  Da cand am vazut ca fomeile noastre nu-s ca-n carti, adica sa vaneze, sa se bata cu leii si tigrii si cu alte animale, ca de egzemplu alti barbati dintr-aia parosi si muschilosi si sa iasa invingatoare si fresh, am avut un soc… da mi-a trecut relativ repede, ca intre timp am mai crescut si mi-am dat io seama cum se mananca o femeie… 😀

 5. vizionarul Reply

  ai ce ma plictixesc la scarbici azi… n-am dormit az noapte numa vro 3 ore si-s rupt… noroc cu cafeaua asta ce ma face sa par treaz si cu restu colegilor ocupati cu lucru… mai am un pic si trec neobservat….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *