Sanda nu e fosta mea vecina putin grasutza cu care dansam blues-uri la 16 ani la chefuri cate 4 ore, sh in camera era intuneric, si se uita frati-su la mine cu lasere in ochi; nu, sanda e singularul incaltarilor legionarilor romani, si eu, care ma cred roman (din cauza ca visez mereu la orgii de palat), port sandale vara, uneori fara ciorapi.

Mnoa, sandala atrage atrag pietricele; pietricelele astea se furiseaza ca un sherpe intre picior si sanda, si nu mai poti sa mergi decat schiopatand. Si atunci femeile nu se mai uita la tine pe strada cu admiratie, ci cu mila – si, dupa cum stim unii dintre noi, femeile nu fac niciodata amor cu barbatii din mila, ca io am incercat sa speculez si calea asta, da’, ca si altele, nu o prea mers (odata i-am oferit la o tanti noaptea pe Calea Turzii 200 EUR, si o zis ca prefera un sofer de TIR nespalat, pentru 30 lei).

Mnoa, si mergand io ieri spre casa, nush cum se face ca agatz o pietricica in sandala, de la lucrarile care se efectueaza pe Eroilor. Si schiopatez io asa o vreme (uitasem de faza cu gajicile, sexu’ si mila, si ma asteptam sa vina trei femei la mine sa-mi zica “Saraaacuuu, uite-l cum schiopata! Du-ne la tine acasa, iti vom gati, te vom spala si te vom iubi”, lucru ce nu s-a materializat, da’ am pastrat ideea); si de la un moment dat nu mai suport, si incep sa zvacnesc din picior cu furie, sa iasa pietriceaua. Si zvacnesc ca un mustang potcovit prima data, si, mai tata, zboara pietricica aia mah dintre picior si sandala cu o viteza si velocitate furioasa, si zboara drept catre decolteu’ generos a lu’ o gajica care venea pe drum din sens opus! Si a dreq pietricica, mah, o loveste pe domnisoara in piept, mah, si se strecoara (la fel as fi ales si eu) ATZA-N DECOLTEU’ EI MAH!!!

De fapt, nu o lovit-o, si nici nu o cazut in decolteu, da ar fi fost fain ca ceva care mi-ar fi apartinut mie pe drept sa ajunga acolo.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. Groparu Reply

    …pai nu, ca cine o zis ca 7 ani ca maine trec bag sama ca era Highlander d-ala care traieste forever.

  2. baghy Reply

    era culmea sa fi ajuns chiar in decolteu.Si mai sunt lucruri care iti apartin si pot sa ajunga acolo.Sau nu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *