Pe ProTV, un dobitoc de cetatean roman d-al nostru, fuge de salariile de 1500 lei din constructii, salarii disponibile in Romania, sh isi da foc in Spania pentru ca nu o gasit loc de munca sh pe castellonezi ii cam doare la pedala. Clar, espanioli oripilati, nevasta-sa urland, nepot minor traumatizat pe viatza.

Pe Antena, o dobitoaca de mamica isi ascunde pruncu’ intr-o punga sh il lasa sa moara.

Sh atunci ma intreb io, asa: nu era mai simplu daca dobitoaca de mamica il nastea si-l omora pe dobitocu’ de cetanean roman de-al nostru, ca sa nu-si mai dea foc ca prostu’?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. mumuland Reply

  mie cand sa incendiaza oamenii imi plac scenele cu aia care baga fitile:

  suparatu zace: hai ma da cu benzina k lume pe tine nu te face ce drecu hii barbat

  baba zace: hai maica datzi foc ca di la 4 ne tii aci pa tati..suntem batrani dati foc ca ne dor piciorele de atata stat

  tanaru liceean smecher zace: lasa baba ca dak nu isi da foc in zece minyte iii dam noi ce pola me..

  sasa mai diparte…

  iara cu mama aia cu coptilul ase zac si io.de gat stransa pina more..si dat la centru de ekariszaj .sa faca pedigree din ea:)

  iz io ma.care io? asta: 😉

 2. Hammer Reply

  Stiri date la diversiune…crumpene date porcului ca sa nu simta cum ii taie stapanu’ din shorici.

 3. angel Reply

  inainte, pe vremea lui Ceasca, cu greu faceai rost de un film de groaza ca sa ai parte de senzatii tari :D. Acum e de ajuns sa te uiti la stiri si ti se face rau. Eu nu inteleg de ce se dau pe post asemenea grozavii. Oare romanul este chiar atat de ahtiat dupa stiri de genul asta?

 4. Andreea MKT Reply

  1. eu nu mi-as da foc niciodata si daca ma dai afara de la servici, tu, radule, ca te-ai saturat sa ne vezi pe mine si pe jojo cum iti batem in geam

  2. dru a mea (care mai nou se numeste minerva) nu va avea veci o punga in cap, eventual tu ca nash si o casa faina si 2 parintzi iubitori:)

 5. mishu Reply

  Eu sunt de parere ca sa isi dea foc toti romanii plecati in afara… In ultima vreme vad ca suntem intoxicati cu stiri de rau de cetatzenii care au luat drumul europei. Sunt sigur ca sunt si oameni care fac lucruri extraordinare in cercetare si stiinta sau pur si simplu isi vad de treaba. Dar aia nu sunt spectaculosi pentru jurnalistii de 2 lei romani (si nu numai). Pamant! Pe foc toata lumea!

 6. Andreea MKT Reply

  oki, pt mishu si radu si toti

  dar s-a gandit cineva dintre voi cetateni onorabili cu slujbe bune, s-a gandit careva in ce hal de disperare era omu ala de si-a dat foc?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *