…accept sa-mi dati bani. Nu vor fi bani pomana, ci bani meritati de mine, pentru ca sunt un meserias si un delicat, tzucu-m-as pe mine.

Nu am nici o buala, Doamne feri, nu vreau sa strang PET-urile de la Orsova, nici sa plantez trei sute de chiparosi ca sa diminuez efectul de sera accelerat de ciorapii mei, nici nu vreau sa fondez un nou partid de stanga-dreapta-între-craci, nici sa stric banii pe curfe sau sa-mi ecologizez garsoniera. Nu vreau sa imi iau masina noua si mai putin poluanta, nu vreau sa impusc vun Kennedy sau sa dau spaga la ceva doftor. Nu vreau nici macar sa ma imbrac mai bine – de ce as vrea asta cand sunt fericitul posesor al unui trup de mascul 100% fibra, si 120% fara burta!

Vreau pur si simplu bani moca. Nu multi, da’ suficienti cat sa nu mai fiu nevoit sa muncesc decat atunci cand am chef. Accept euro, lei vechi, bani cu chipul reginei, dolarei, chiar asa, devalizati si zgribuliti de inflatie cum sunt ei, numai nu accept bani botswanezi, ma-ntelegeti, ca de ăia am deja o fisa şi-mi ajunge, vă multumesc.

Cer prea mult?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

 1. ametzitul Reply

  exact…
  ai o grămadă cititori, pune-te pe reclame 🙂
  o să fie aspectul un pic mai naşpa da’ scoţi banu’, mâncaţ-aş…

 2. vitalie Reply

  vinde-te ca sclav.. te cumpar si din banii aia ai putea motai o vreme… altfel, basa si tu un adsense ca oamenii, sa-ti daruim cate 2-3 euro zilnic..e un inceput bun. pentru ceva beri e suficient

 3. Changagriel Reply

  Era o vorbă, că sunt două moduri de-a face bani rapid: ori jefuieşti o bancă, ori îţi deschizi una. Dacă ţi se pare prea mult, iei cât îţi trebuie. 😉

 4. ics Reply

  pai si doar cu o fisa botswaneza te multumesti tu, Gropare ? m-asteptam la mai mult :-

 5. vitalie Reply

  apropo, mai e o posibilitate: unchi, rude in nigeria, angola, etc..imi vin zilnic scrisoari, cu multe zerouri…sa fac forward message?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *