1. Adi Hădeanul Minune şi Cristian Bondor aleargă la Maratonul Internațional Cluj din 21 aprilie pentru copiii distrofici de la Peditrie IV Cluj, şi ar alerga mult mai uşor proba de 22 kilometri (semi maraton) în schimbul unor donații depuse în contul Fundației Inocenți, fundația care se ocupă de acești copii.

Pe lângă sudoare, emoții și bucuria de  face un lucru bun, pentru cel puțin 200 de lei purtăm logo-ul tău pe tricou, pentru alți  500 de lei purtăm o șapcă inscripționată cu logo-ul tău, pentru 1000 de lei ai un banner de 150/150 px pe adihadean.ro timp de o lună, pentru 2000 de lei ai un banner în headerul www.adihadean.ro timp de o lună iar pentru 3000 de lei vin și gătesc la tine acasă, pentru tine și pentru familia ta (conditia e să ai o familie pentru care să gătesc si să locuiesti în Cluj Napoca).

Ca să vă faceţi o idee despre câtă expunere veţi primi în schimb, daţi un ochi la pagina de Facebook a lui Hădean şi vedeţi la cât purcoi de lume va ajunge fapta voastră bună!

2. Despre Din On in Off voi scrie o postare dedicată, căci este prea fain ce au făcut TVDeCeii.

3. Bosch face târg de joburi la Cluj, vineri, 19 aprilie. Posturile libere sunt afişate pe site-ul companiei, www.bosch.com.ro, la secţiunea „Cariere“.

4. Priviţi, vă rog, acest clip al prietenilor de la Marele Ecran, care se zbat de ceva anişori să facă o cinematecă în Timişoara. Dacă nu ştiaţi unde să donaţi cei 2%, pot să vă asigur că vor fi cheltuiţi cu cap de Marele Ecran, întru cultivarea maselor, nu a meselor.

5. Tot pentru 2% se zbat şi HHC România (Hope and Homes for Children Romania), care luptă pentru reformarea sistemului de protecţie a copilului din România prin prevenirea separării copilului de familie, reintegrare a copiilor în familiile lor naturale etc. În 15 ani, au reuşit să salveze 4.799 de copii de la instituţionalizare şi să prevină separarea de familie a altor 12.325.

6. Knock Out Party, la Cluj, mâine seară.

7. Pozele făcute de colegul meu Pie, aflat în delegaţie în Malaezia.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. zoltybogata Reply

    Sall, pentru copii distrofici mă bag și io cu bener pe cât este nevoie, știu cum este cu distrofia. Anunță-mă când și ce trebuie să fac. Multă sănătate

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *