Dacă n-aș fi văzut, n-aș fi crezut, dar am văzut și n-am mai avut altceva de făcut decât să cred.

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, trăim în țara în care aniversăm cei 100 de ani de la Marea Unire inclusiv pe buzguganul de la budă și chiar pe colacul acesteia.

La ceas aniversar, unele popoare eliberează deținuți, altele orchestrează jocuri de artificii colosale, se țin concerte memorabile sau se inaugurează biblioteci. De ziua națională, din patriotism, oamenii poartă costume de baie sau chiar chiloți cu drapelul, dar nicăieri n-am văzut, nici măcar în filmele cele mai bolnave de pe dark web, drapelul și logo-ul aniversar al unei țări care servează centenarul fix pe obiectele care ne însoțesc și ne susțin în cele mai singuratice momente ale existenței noastre.

Nu știu ce recoltă de opium afghan a ajuns pe mâinile și apoi în venele celui care a avut ideea, dar i-a reușit din plin: am cumpărat pentru uz casnic nu unul, ci două buzdugane (și aș mai lua câteva să le fac cadou). Dar acuma nu știu cum să fac, că eu iubesc țara asta și nu prea-mi vine să le mânjesc, mă-nțelegeți.

Oricum, sigur Ghiță Funar va da fuga la Cora ca să golească tot raionul.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

  1. neamtzschantz Reply

    sint pentru o cacare patriotica. se pun bucile patriotice pe colacul patriotic si apoi se excecuta cacarea patriotica care trebuie sa lase urme de frinare pe closet. se ia apoi periuta patriotica si se umple de cacat curatindu-se closetul. imnul se pune dupe…

  2. Capra vecinului Reply

    Yo, bros, nu stiti despre ce vorbiti ! Va invit in Chinteni unde stickerele lunare eliberate de primarie (dar asta e alta poveste) pentru a fi lipite pe PUBELE au imprimata stema Romaniei.
    Ce alta dovada de patriotism maxim doriti ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *