Îs gata, m-ai terminat şi sper să fii fericită. Ştii că există unele femei care îşi canalizează energia distructivă asupra unui singur mascul, până îl termină definitiv: această rasă de femei se numeşte “neveste”.

Gata, ce mai, m-ai emasculat, cerbul care alerga vesel pe pajişti dupa ciute este acum un exponat fără coarne, cu chelie şi niţică burtică, de la grădina zooologică – una care nu respectă normele europene, deci vai steaua mea în ce cuşcă din Floreşti m-ai încuiat şi ai aruncat cheia la urşi.

Înainte atrăgeam priviri la bordul celei mai superbe Dacii vişinii din Ardeal, în spatele bordului CN şi cu căţăluş care dă din cap şi semnul începătorului la lunetă. Şoferii de BMW şi Lexus se fereau ceremonios din calea mea, că nu te pui cu nebunu’, dacă-i cedează frânele şi îşi înfige în Q7 maşina aia care costă cât un cauciuc de iarnă? Acum mă enervez zilnic, că la volan de Opel Corsa cu parasolare roz cu Tweety şi semn de “Bebe la volan” nu te respectă nimeni, până şi unu’ cu Oltcit mi-o zis odată de mămica.

Bere? Ce-i aia? Zi-mi tu ce-i aia! Deci nu mă refer la cea una bucată bere pe care am voie să o cumpăr din hipermarşeu când merem să-i luăm ăstuia micu pempărşi şi pe care o împart frăţeşte cu tine acasă, că-ţi stimulează lactaţia, de-mi mai rămân şi mie abia două sorbituri. Nuuu, zic de berea aia de la terasă, de la un meci cu prekinii (tu rămâi acasă cu bebelu, normal!) când urlu HAI DINAMOOOOOOOOO şi vin acasă rupt de cătrănit că ne-or furat arbitrii şi futu-i de Mitică Dragomir! Că doară ştii că nici pe departe să mai am voie la aşa ceva!

Pescuitul e acum un vis frumos. Io tot sper să pot fugi în Deltă anul ăsta, dar parcă văd că iar inventezi tu nişte dureri suspecte de cap şi trebuie să îi sun pe ăştia să se ducă fără mine, că “familia are nevoie de mine mai mult! Mereţi voi, io nu mai pot vorbi acum că tre’ să-i pasirez lu’ ăsta micu morcoveii!”

Şi ştii ce mă doare cel mai-cel mai tare? Să-ţi zic? Am ajuns o pseudo-mamă, tu, schimb pempărşi la greu şi îndes iaurturi şi piersici în gura lu’ Gropărelu’ şi nici măcar la gajici nu mă mai uit pe stradă, tu, dacă-ţi poţi imagina aşa ceva, tu, io, care din asta mă hrăneam şi-mi luam nutrientele, tu! Tu, deci deloc nu mă mai uit! Nici chiar dacă au mare nevoie de ajutor, uite, nu le bag în seamă şi-mi văd de treaba mea, n-au decât să se descurce. Ce, nu mă crezi? Ia uite, am dovada, filmată de foaia transilvan-ardeleană, minutul 1:36…

 

Da, e pe bune 😐 da, io-s ăla.

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 31 comments

 1. konskriptor Reply

  Aidi bre, nici macar un gest care sa tradeze faptul ca nu esti mai ghei decat de obicei ? Ntztztz, nu-i a buna! Da´ fa-ma sa pricep o chestie ca sa stiu la ce sa ma astept : dupa ce ti-ai tras “fiara” acasa erai la fel ca acu…..?! Sau treaba a inceput sa devina, ma-ntelegi, dupa ce a aparut si El Groparel…

 2. One leg man Reply

  Omule..tre sa recunosc ca esti curajos. Daca tu, din proprie initiativa recunosti ca esti un ticalos urban( pt faptul ca ai privit-o pt 3 secunde pe dra. aplecata) care nu ajuta o concitadina aflata la ananghie… si sa si zici ..ui aici filmul ticaloseniei…nu pot decat sa zic: Bravosss..bravosss

 3. Ion a lu' Ion Reply

  Singura explicatie logica este ca in ziua aceea ai luat niste anticonceptionale in loc de piramidon ! 💡

 4. Groparu Reply

  @ schumitza: deci nu am uitat cum i-a picat fetii toata harababura aia de dosare, si am oscilat o secunda foarte intensa intre a intrerupe discutia la telefon si a o ajuta sau a merge mai departe sa-mi vad de treaba, ca oricum i se risipisera docomentele intr-un loc foarte restrans, ma tratase si cu spatele si parea ca se descurca…
  Si-apai cand a aparut filmarea, m-am cautat si m-am vazut in pantalonii mei scurti!

 5. brightie Reply

  daspre film s-atat: n-as fi zis ca sa poate sa fim atat de gender screwed. atitudinea aiasta i-o rusine, o rusine! (mai in gluma, da’ mai mult in serios)

 6. Anonymous Reply

  Nu sotia e de vina ci un viciu de programare a barb atilor.Nu vin cu functia multitasking inclusa in meniu :mrgreen:

 7. Bogdanu Reply

  Pfuaiiii, groparu nu ajuta fomei la ananghie. M-am prins de ce. Duduita trebuia sa aiba fusta mai scurta si decolteul mai adanc pentru ca Groparu sa se deranjeze. Ori are ce admira … ori isi continua nestingherit drumul. 😛

 8. Bernadette Reply

  pfuai..da chiar esti tu 😆 si acuma o sa iti zica nevasta..nu mai esti barbatu de care m-am indragostit.. 😛

 9. culaie Reply

  Cea mai infama înscenare: sa-i rogi pe colegii de la Foaia Transilvana sa te ajute cu camera ascunsa, ca sa-ti convingi nevasta ca nici usturoi…şi nici alte alea.
  E veche. 😉

 10. Turambar Reply

  E clar: cele doo simptome care e de fapt trei: a) ca tii cu Dinamo b) ca te plingi ca o muiere si c) ca treci nepasator si rece pe linga ditamai namila de animal in suferinta ne arata indubitabil si inexorabil ca casatoria iti dauneaza grav, ca esti iremediabil pierdut pentru societate, ca care va sa zica trebuie sa ne vedem neaparat si sa ne plinjem unul pe umerii altuia (miinile la vedere, sa nu ma pipai) si ca daca recunosti ca nu mai tii cu Dinamo atunci chiar si platesc berea. Daca nu, nu.

  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 11. Obi Two Kenobi Reply

  Nenicaaaa, ti s-a urit cu binele!
  Tare-as vrea s-o convingem pe Gropareasa sa tina si ea un blog, maaama, ce perspectiva am avea! 👿
  Sau la fiecare post ii dai un drept la replica, eh? 😯

 12. Solomonar Reply

  Cum sa se descurce si Daniel… s-o descurcat. Ma, nu stiu altii cum is, da` io am patit o faza similara prin primavara si doi ficiori or sarit de m-or ajutat. Acuma nu stiu ei cum or fi fost… Ori oi fi io mai “fatzos” de felu-mi! Da` acuma stau asa intr-o râna si ma-ntreb, c-atunci ma grabeam de numa`… Daca erau gay? Da` poate numa` simplu` fapt ca erau albanezi si noah… Dumnezo dragutu` mai stie!

 13. TNH Reply

  Mno, pe Daniel nu l-o băgat lumea în seamă pentru că era în tricou. Trebuia să fie la costum, sau măcar ceva mai office, ca Ramona.

 14. chaplin Reply

  omule…te iubesc! in sfarsit am ras iar la tine pe blog cu sarit de umeri! excelent! 😈 asta ii reactia exemplara a unui adevarat gropari! …no,
  pace buna!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *