E a cincea zi in care traiesc intr-o lume de soia.

Ma dezbrac dintr-o pijamaua de soia, si incerc fara succes sa-mi potolesc erectia de soia, de dimineatza. Scot scama de soia din buric.

Fac un dush cu apa calda ca aia in care-o fiert soia, fac pishu in cada mea fara sa-mi pese si ma spal pe dinti cu pasta de dinti de soia.

Cobor din bloc intr-un lift de soia.
In troleu, ma inghesuie batranici de soia. Batranicile de soia miros a naftalina si a haine vechi uitate in dulap din 1972, si ma inghesuie chiar daca restul troleului e gol pujca. Si unele imi si zambesc surasuri stirbe, sau de aur si de soia.
Micul dejun e din covrigi cu susan, tot cu gust de soia. Si sarea de pe ei are gust de soia. Cand iau micul dejun, gandurile mele is din soia.

Stau pe un scaun ergonomic de soia 8-9 ore pe zi, si un tricou de soia se muleaza de spatele meu, tot de soia. Citesc mailuri de soia, si presa de soia. Uneori scriu si documente de soia. Alteori nu. Cetesc bloagele mele de soia. Si mai cetesc despre Uniunea Europeana care uneori e de toata soia. Si mai cetesc despre scandaluri politice, intre un prim-ministru de soia si un presedinte numa zgarciuri.

Plec in pauza de masa, ma uit pe strada dupa cururile de soia ale studentelor, da’ numa cand nu ma vede ele, ca cica e rusinos, asa zice taica-meu. Daca nu te vede, nu e rusinos.
In pauza de masa mananc ce apuc, eventual mai platesc si rate la o banca de soia.
Revin la documentele mele de soia, scandalurile politice de soia si eventual o mana de seminte de floarea soarelui, ca in post nu fumez. Nici macar soia.

Plec acasa la o anumita ora, ajung acasa, ma dezbrac si bag deshtele de la mana intre deshtele de la picioare si scot soia dintre ele. Ma uit la Dan Negru si la invitatele lui cu sani de soia modificata genetic. Pap soia. Si ma intind la loc in patu ala de soia, cu asternuturi de soia, si visez campuri de soia.
Si incerc sa inlocuiesc “Sa moara capra vecinului” cu “Sa se ofileasca lanul lui de soia!”
Ce soia mea!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *