Îți place viteza? Normal că-ți place, pentru că-ți varsă găleți de adrenalină în vene, te face să te simți ca o rachetă și – uneori – desface decoltee mai repede decât o mână dibace (sau tribace).

Mno: Vodafone lansează un ultra joc de raliu pe telefon, în care te poți măsura, la viteză, cu Titi Aur. Virtual.

Pe cel mai spectaculos drum din România: Transfăgărășan.

Tu ai o mașină, domnu’ Titi are alta.

Porniți din aceleași poziții și băgați slalomuri, ace de păr, curbe strânse sau ușoare la vale. Cu pilot, așa cum spun românii, care-ți spune ce urmează de pe scaunul mortului (ungurii numesc același scaun ”scaunul soacrei”, din motive numai de ei știute).

Eu, personal, l-am bătut pe Titi Aur de n-a avut aer; dar numai la prima liniuță, pentru că dupa aia m-am izbit de orice lucru izbibil din joc. Oricum, dacă te joci jocul poți câștiga un curs de condus defensiv.

Chiar cu Titi Aur.

Chiar pe Transfăgărășan – când vremea permite.

Poți descărca jocul pe orice telefon deștept sau tabletă (iOS și Android), te loghezi cu ce cont de rețea socială dorești, și îi dai blană până la podea (sau, cum aveam eu pe Dacia Berlină din header, până la gresie, hehe).

Și e gratis.

Odată cu lansarea jocului, Vodafone anunță și implementarea Supernet™4.5G, adică un 4G pe steroizi, de pe care poți face streaming video cât Dunărea (în jur de 800Mbps, în condiții ideale), plus securitate îmbunătățită în rețea și lățime de bandă mai lată. Încă nu mi-am pus 4.5 pe telefon, dar de pe 4G am tras cu nievasta și cu mama un live streaming de pe plaja de la Sulina fix vinerea trecută, când asfințea mândrul soare, și a mers frumos, de mi-or tot suspinat ambele la telefon, ce să-i faci.


Sur la plage abandonnée/Coquillages et crustacés…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. remus Reply

    1. apoi nu o fost chiar asa de rezistent nasturele ala.
    2. care ii logica cu blonda?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *