1. Zolty din Bogata îşi doreşte foarte mult ca cineva să participe, în numele lui, la “Dansez pentru tine”. Alex Ursa, mândru posesor de Beagle (pentru iubitorii de pisicuţe: e o rasă de căţei), s-a oferit voluntar (asta după ce i-a donat lui Zolty fostul să telefon, pe care ar fi putut lua bani frumoşi). Oare care om este mai mare decât un om de nota 10 din 10? Alex, trăi-ţi-ar Beagle-ul, să-l scoţi la pişu sănătos! Multă baftă, îţi ţinem pumnii şi îţi facem campanie!

2.Mai ţineţi minte Muzeul Farmaciei din Cluj, despre care nu prea mai ştia nimeni că există înainte ca un alt mare om cu suflet mare, Andrei Aroneţ, să se implice trup şi suflet într-o campanie de salvare a acestuia? Muzeul se află într-o clădire care va fi retrocedată, în mijlocul scamei din buricul târgului, şi deocamdată autorităţile par a fi prea ocupate cu alte treburi decât salvarea acestui mic, dar gros colţ de istorie.

Aşa că uite aici mega-plan pentru Dragobete: dacă vizitaţi Muzeul Farmaciei pe chiar ziua de 24 februarie, veţi asista la divulgarea nici mai mult nici mai puţin decât a secretului Elixirului Dragostei. Adică beutura pe care o preparau clujenii cu câteva secole în urmă ca să se îndrăgostească gajicile de ei prin cluburi, şi invers. Aşa că pupaţi-vă jumătatea, şi cu buzele lipite penetraţi în sediul muzeului, unde domnul Radu, un muzeograf împătimit şi foarte dulce la vorbă, vă va explica cu lux de amănunte nişte detalii cu mult eros în ele. Vineri, 24 februarie 2012, muzeul va fi deschis între orele 18:00 și 23:00, iar preţul unui bilet va fi redus la 3 lei. Asta în timp ce Trupa OM vă cântă la ureche! Şi voi vă băgaţi deştele prin elicsire, poţiuni şi epruvete.

Dacă nu ştiţi unde se află Muzeul, iaca harta. Acolo mai puteţi afla sicrete medievale şi leacuri din vechime, cum sunt ochii de rac, praful de mumie, uleiul de asfalt și (în curând) esenţă de limbă de soacră şi extract de glas ţipător de nievastă care paralizează soţul când vorbesc amândouă deodată.

La eveniment mai participă oameni inimoşi de la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, plus sponsorii Artvinium (degeaba, Ioana rulează!), Cramele Recaş, Perpetuum şi PR & More – cărora le mulţumesc în calitate de sibian clujean floreştean ardelean. Clujeni, poftiţi acolo în număr cât mai mare!

3. Am deosebita plăcere să vă anunţ un eveniment dedicat testerilor, celor care într-o companie de soft sunt priviţi uneori pe nedrept de sus de developeri, dar care ajung să cunoască aplicaţiile mai bine chiar decât programatorul lor! Ei sunt cei care veghează cu ochi de soacră (hmmm, deja am o obsesie netratabilă, se pare) ca aplicaţiile să iasă şnur dintr-o firmă. Gaşca asta a testerilor va ţine pe 7 martie o conferinta despre software testing, ocazie cu care vor să lansaze, oficial, comunitatea lor împovărată de bug-uri. Se vor aborda problematici de testare automată, strategii de test, vor avea vorbitori internaţionali şi chiar domestici, ce mai, dacă s-ar face aşa ceva pentru traducători io aş da buluc!

Mai multe informaţii – pe site-ul propriu.

Hai să trăiţi, să dansaţi, să iubiţi şi să testaţi cu spor!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *