Tocmai când mă gândeam și eu să intru pe vlogging, dar mi-am dat seama că încă nu e o idee bună să renunț la jobul de corporație când am văzut pe Facebook mesajul ăsta pe un grup de chirii din Cluj.

In other news, în seara asta s-a tras în Cluj un blogmeet frumos, ca-n vremurile de demult, și aș dori să-i felicit pe organizaci și cu această ocazie – știți că bloggerii sunt ca o turmă de mâțe, rar prinzi doi unul lângă altul să se-nțeleagă și să se simtă bine decât dacă unul vrea să facă sex cu celălalt; n-am putut sta mai mult pentru că am fost baby-sitter, dar sper că voi reuși turele viitoare!

PS: Știi că ești de prea mult timp în online când nu-i cunoști decât pe vreo 10 din sala aia de 80 de oameni; și mai și dublezi ca nesimțitu’ media de vârstă când intri acolo chiar dacă intrasem cu fiu-meu, hehehe. Hehe.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

  1. biaggio Reply

    Si ai fost invitat, sau te gaseai prin zona si ai intrat dupa ceva piscot?

  2. Calin Reply

    Fain că la Cj se vad bloggeri, la noi, din Baia Mare au tulit-o toți la capitala ( nu chiar toti) dar in afara de Gaben mu ,ai stiu altii. Daca se mai face o intalnire d-asta da un semn, daca-ti mai amintesti, imi ia doua ore sa aduc de la Baia Mare un coniac de casa, facut de tata în butoi de stejar, la fix 40 de grade. Nevasta si copii am, deci nu ma sfadesc cu nimeni.
    Sa-ti mearga bine, in tot ce faci.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *