Așadar, avem o strânsură de incompetenți, ticăloși, și incompetenți ticăloși, din care spicuim:

– Olguța Vasilescu, propunerea pentru Muncă – fostă peremistă, actuală pesedistă, o chitră agresivă, cercetată penal pentru fapte de corupție. Dacă ar fi un testicul, ar fi ăla bleg din săculeț. (sursa)
– Toma-Florin Petcu, nominalizat la Energie – face parte din ALDE (partid de adunături), are CV cu greșeli și stângăcii. Un cap de cretă.
– Sevil Shhaideh, propunerea de vicepremier și Dezvoltare – o femeie blajină și flască pe care, dacă o auzeai tânguindu-se la Antena 3, îți dădeai seama că ar fi în stare să falimenteze până și un magazin de penitenciar.
– Teodor Meleșcanu, propunerea la Externe – ”Ele Mele” e atâta de vechi în politică, încât va fi nevoie de cineva care să-i țină proteza în gură cânt rostește jurământul de învestire. Un hiclean traseist din școala veche de cadre, un supraviețuitor al sistemelor.
– Viorel Ștefan, la Finanțe – unul sub care Navrom a luat apă. Rău. Dar nu se compară cu…
– Alexandru Petrescu, propus la Economie – unul din bocancii care apasă greu pe grumazul Poștei Române. Dacă ai înjurat la contactul cu Poșta în ultimii 10 ani, află că omul ăsta se află printre cei care o țin cu capul sub apă.
– De Ana Birchall, delegată pentru Afaceri Europene, nu mai zic nimic – s-a făcut cunoscută mai mult prin capacitățile de exprimare orală decât prin cele intelectuale.

(Later edit)

Și toată gașca asta cu intelectul unui burete de mare ne va conduce în timp ce tu crezi cu tărie că nu ești suficient de pregătit(ă) să începi o afacere.

apus-de-soare-motivational-2017

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Andor Reply

  Din tot motivationalul tau am ramas cu concluzia: luati-o dupa soare, spre Vest.

  Pana una-alta “La multi ani” si multa sanatate tie si familiei, c-apai ce-om face anul asta vom mai vedea!

 2. Groparu Reply

  @ Andor: rămân aici deocamdată. Numai ca să-i pun în dificultate când am ocazia și să-i văd cum fac fețe-fețe. La Mulți Ani și ție!
  @ mac gregor: s-a spart gheața sub greutatea usereilor. Să sperăm că vor fi și alții.

 3. Nemultumitu' Reply

  Ironie crunta : sa numesti ca ministru al Muncii tocmai pe cel ce conduce capitala judetului ce da cei mai multi someri.

 4. George Soros Reply

  Pana si prezervativul s-a spart supt greutatea usereilor!
  N-ai vazut asa ceva!

 5. mac gregor Reply

  @George Soros

  am vazut in schimb un dobitoc PSD murdar la gura care nu stie sa vorbeasca in public. Zi-mi ca esti si fost securist.

 6. George Soros Reply

  Upps!S-a trezit si mortu de Lazar(ca-n Biblie) mai la amiaza ca daschide dosar penal bazat pe afirmatiile lui Ghita, cand dimineata era f. convins ca nu se impune o asemenea masura!Daca n-ar fi de ras, ar fi de plans!
  Asta dupa ce Iordache a declarat una-alta. S-apropie funia de par, de-o sa vedem scoasa la iveala toata mocirla basinoasa ce se propaga de 12 ani incoace, iar de Binom se va cam alege praful, si multi vor infunda puscaria, pt. ca “represiunea nedreapta”se sanctioneaza de la 10 ani in sus cu executare iar pt. constituire de grup infractional cu grave atingeri procesului de justitie se mai dau 10!
  Oricum, Mutu vorbeste ca deobicei de nu-l aude nimeni, iar ciolosenia pamantului se lauda in ultima sa zi de guvernare c-a luat bani aiurea de la romani, bani pe care respectivii n-o sa-i mai vada returnati prea curand.Si statuie,pwula!
  Upps, avem un nou Guvern si-un nou Parlament care-i va belii pe multi ce se credeau dumnezei pe pamant. !Aferim!!!

 7. George Soros Reply

  In seara asta am asistat la un fenomen horror dpdv democratic cat si medical! Un atentat clar la siguranta nationala cat si un icter mecanic in direct!
  Un specimen care scuipa pe votul poporului ratoindu-se deja la Guvernul legitim ales, cat si facand alegatii de Spitalul 9 gen: vreau asigurari in vederea directiei pro-atlantice si pro-europene!
  Poate nu i-a spus nimeni Bulversatului ca Romania ESTE tara membra NATO si UE!
  Doamne fere, ca asta-l intrece pe Bas in ineptii!

 8. boemul Reply

  Petcu mi-a fost coleg de armată. Culmea ironiei, ministrul energiei să fie unul poreclit Leneşu’. Ar fi dormit omul şi 20 de ore pe zi dacă ar fi putut…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *