princeharry.jpg

Nu stiu daca din cauza ca taică-su e cu mult mai urât decat mine (si asta e un record european). Nu stiu daca din cauză că mă-sa vitregă e chiar mai urâtă ca ta-su, şi mai are si nume de camila. Nu stiu daca din cauza ca maica-sa bună – aia cu nume de Diană – se tăvălea cu un musulman, de-l chema Dodi Al Fuckèd, de-o si murit din cauza asta, sau nu. Ce stiu e ca printul William al Albionului s-a hotarat sa plece in Irak pentru a lupta alaturi de trupele coalitiei anti-Sadam, pro-petrol, si alaturi si de Ionicii si Vasilicii care slujesc patria mea prin deserturile irakiene.

Oricat de putin i-am iubi pe englezi din cauză că se bat ca chiorii pe stadioane, vand cola cu 9 lire butelia a’ mică si au şi cele mai respingătoare şi vulgare femei din toata insula (în afara numa daca nu sunt românce imigrante*), la faza asta trebuie sa recunosc că ne-au dat clasa. Cu faza asta, si in multe altele. Dar cu asta – cel mai recent.

Asta fiindca eu nu stiu nici un prunc de parlamentar care sa slujeasca sub arme in cel mai fierbinte loc de pe glob – si nu vorbesc de solarii. Nici macar vreun copil de Ţiriac care să lase prafurile albe de pe burta vreunei Tantze pentru prafurile galbui ale deşertului. Ştiu numa ditai guvernantu’ pe care daca il doare degetu’ mic de la piciorush o zbugheste prin alde strainătăţuri (care nu îs deloc mai amare ca moartea). Radu Vasile (stiti voi, nenea ala cu ghiul supt nas, si musteatza pe geget – sau invers) când nu l-a mai lasat inima (sa fure, probabil) a uşchit-o in Israel. Ca in Romania nu se putea cauta la doftori. Cand Basescu se răţoise atâta de tare la premier de i se stricase hernia în el, a zburat cu prima cursă comunală fix în Austria. Şi Tăricică, dupa ce si-a bagat picioarele intr-un acident de circulaţie, s-a ascuns aţă în Franţa – care il aştepta cu braţele foarte deschise într-o clinică cu circuit foarte închis.

Cred totuşi ca cele trei cazuri ale românasilor si cel al micului englezuţ au ceva în comun. Prinţişorul probabil că nu a avut suficient de mulţi bani pentu a da şpagă într-un sistem aproap perfect ca să scape de încorporare. Cât despre cei trei drăgălaşi, cred că sumele care se cer ca şpagă prin spitalele româneşti sunt prea mari până şi pentru ei.

*Apropos de englezoaice urâte şi vulgare: eram odată cu un englezoi tare cumsecade prin te miri ce bodegă fecală şi ne uitam la cururile care se zbânţuiau prin raza noastră vizuala, foarte beată la ora aia. Şi îi zic lu’ ăsta “One day I’m going to fuck a really vulgar woman!” Si el îmi zice: “You should come to Britain!”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. pepi Reply

    La faza cu printzoru, jos palaria, dar ala ii dintr-o alta speta de englezi, nu ca restu politicienilor. Sa nu uitam ca prin 2003 cand pornea razboiu din Irak, si ai lor politichisti au fost acuzati de plagiat http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/2736149.stm.

    Tot o apa si un pamant.

    Dar jos palaria, pentru a doua oara, pentru romancele noastre 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *