Aşaaaaa. Greu, foarte greu a trecut săptămâna asta! La noi în Germania săptămânile trec mai uşor.

1. Despre firma clujeana de softache iQuest se spune ca este un mediu de munca fain, în care mai mult se munceşte decât se sclavageşte – lucru rar în Romunica voastra. Băjeţii au scos un soft, pre numele sau TripJournal, cu care au concurat la Webby Awards şi cu care poţi face o groază de chestii pe social media în timp ce mergi la soru-ta în Germania sau la cumnatul din Italia sau la socrii tăi dragi, aşa cum se vede din tutorial şi din filmul de mai jos.

Dacă sunteţi de acord cu mine că aplicaţia e faină şi promite, vă rog să daţi cu votul la concurs!

2. Pentru că ştiu că vă era dor de un Cotcodac, aveti aici un manual de cum se trimite un SMS de Paste. Marca Eftimie, of cors, că la cum scrie Julică în ultima vreme mă mir că nu-l dă afară mogulul pentru care lurează. Cum, Julius nu lucrează la mogul? Mă leşi, atunci cum de are el bani să-şi facă el farmacie în Germania? Aud???

3. Mai era ceva… ăăă… aaaa, da! Dragilor, mai am două zile de post, după care pot să mă arunc pe friptane şi telemea de Sibiu – toate stropite cu niţică horincă şi stinse cu o bere-două. O să-mi revină culoarea în obraji, mai ales că marchez încă un post (oare e al patrulea…? cred că da) ţinut cap-coadă. Şi nu mi-a fost uşor, că am răbdat o foame-n Germania aia a lor de am crezut că le pasc toţi copacii, că ei nu sunt învăţaţi ca oamenii să halească sănătos: deci canci produse în magazine.

Later edit: am zis ca mai bine dezvolt urarea, ca ase-mi place sa scriu despre sex, mă… vezi mai sus ;))

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

  1. Ady Reply

    Dupa poezie, cred ca stiu care parte a postului ti-a fost cea mai grea! 😀
    Sarbatori fericite!

  2. Sentinev Reply

    Mai stiu eu pe cineva care a suferit in germania pt ca vroia sa tina post si aia n-au habar de asa ceva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *