Io am saitu’ asta! Corect? Corect.

Io stau prost cu timpu. Corect? Va zic io ca asa-i. Nu mai am timp nici sa mor, daca cumva vrea sa vie doamna cu coasa, cum o tot venit ea de atatea ori, si in schimb s-o ales cu un futai pe cinste de la mine (azi la folbal am dat cap in cap cu un jucator asa de tare, ca am crezut ca imi cad urechile pe jos si se uita la mine, ele, de jos, cu ochii lor).

Deci finca io stau prost cu timpu, iau o mica-mica pauza cu saitu, si cand revin am sa va depanesc povestirile despe tiganiada, asa cum si le mai aminteste mintea mea memoriabila, desi este vaduva de camera mea foto credincioasa.

Asa ca ne vom reciti pe… joi, vineri, ceva de genu.

PS: Nu de alta, da’ de vrun an si ceva tot postez zilnic, si tre’ musai sa mai si produc ceva bani, ca-mi moare copiii de foame – macar saptamana asta tre’, cand in sfarsit ajunge si o banca, una singura, la putulica mea, si vreau, imi doresc foarte mult sa o doara! Dar despre acestea – intr-o postare viitoare. Plus ca intre timp ui ce o patit Călă’!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. hadean Reply

  no ce truda să petrece cu tătă lume? tu nu ai vreme, io nu am vreme, nime nu mai are vreme de nimnic. am ajuns să-mi scriu textele la 11 noaptea şi ziua abia dacă mai apuc să vizitez câte unblog vecin şi pretin din când ân când. doară nu să gată vremea?

 2. Turambar Reply

  Ba taman se gata, hadeane. Taman se gata, mama ei de vreme si de timp. Si io mi-s in aceeasi situatie, si cu sigurantza mai sunt si altii. 🙁

  La munca, mama noastra de proletari, nu la intins de tastatura!

 3. anonim Reply

  Ce ati facut la tiganiada si cu cine ai fost?
  V-ati batur, imbatat, etc?

 4. ics Reply

  oai, ” numai nu pleca” :> de cate ori ai ocazia sa auzi asa ceva? Jack, come back…come back!!!

 5. jospehine Reply

  Hai mai, intoarce-te! Povesteste-ne de tzigani… Gaseste 5 minute sa scrii, inainte de dush!

 6. Groparu Reply

  Intre timp mi s-o bulit si saitu, si sysadminu meu e la chefuri si nu are vremuri de iel.

 7. Groparu Reply

  N-am ce faceeee :(( ca asta pana luni nu revina in civilizatie, ca e plecat aiurea…

  Si tocma ma rugase un prekin sa scriu despre festivalu’ motoristilor care va avea loc weekendu’ urmator… si nici el nu ma crede cand ii zic ca saitu’ mi-o foarte crepat…!

 8. Greuceanu Reply

  mo,

  asta e vrajeala ca te-o facut muierea…. cu chestii de jenu’:”da?! da sa stai toata sara pe cacatu’ ala de site plin de admiratoare potzi, hugh?! sa scrii toate porcariile tale despre pretenii betzivani shi gandurile tale perverse shi launtrixce ai vreme! da’ sa ma duci sara la film….. nuuuuu, n-ai vreme, ca trebe sa-tz faci treaba si sa plateshti ratele ca n-ai bani! da sa cherzi camera de unshpe’ milioane ai bani!”

 9. nerabdatoare Reply

  bravo greucene! vezi mah, cum stie oamenii cu esperienta..care este…care-a patit. pina luni, s-o-mpaci!

 10. Victor Reply

  Gropare, e duminica frate si tu nu ti-ai tinut promisiunea sa ne informezi 😀 Hai ca pana acu’ te-ai fi trezit tu (daca nu cumva ai sarbatorit si post-tiganiada) La mai bine si la mai multe postari!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *