E ceva Sony Ericsson K 4 miliarde i de la giava, la rugamintile fioroase ale shafului sh la somatiile Crivatzului, care vorbeste cu mine la telefon de fiecare data cand face ceva apsolut demential, gen pishu pe colac fara sa se stropeasca, cand papa telemeaua de oaie (de fapt e de oi, da’ inca nu-i spuneti), cand isi cumpara bicicleta de gay sau cand isi skimba tricou’.

Ideea care este: telefonu e amu la formatat, e inkis, asa ca cei care nu aveau de gand sa ma sune azi ii rog sa ma sune acum, finca nu le pot raspunde.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Femei Reply

  ma, io ma tata gandesc: di ce or fo campioni spermatozoizii aia? si daca aia or fo campioni tu di ce nu participi la turu frantei ma?

 2. Groparu Reply

  @ macabroo: mo, nu stie, dar il pot programa sa lase varza sa creasca

  @ femei: mo, deci spermatozoizii mei or fo campioni finca ala care s-o fecundat nu era cel mai rapid spermatozoid, dimpotriva, kiar putzea locu’ de supt el de putoare ce era; da’ era cel mai dejtept, sh i-o prostit pe ailalti spermatozoizi sa o ia in directia gresita, sh el o vint bine-mersi, sh si-o bagat capu’ in ovul, sau ovar, nu mai stiu, si-o kert coada, sh dupa ceva anishori si-o facut sait. Sh nu, nu poci concura la turu Franciei, finca daca as face sh io ca el, m-ar descalifica. Sh sh is prea putoare ca sa fac turu’ Franciei fara sa m opresc in fiecare podgorie!

 3. Femei Reply

  no bine ma gropare. is dezamagit. ramai tu la turu pietei mihai viteazu in juru fastfudului chinezesc… mediocrule 🙁

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *