Bună ziua,

Prin prezenta, subsemnatul, Groparu Nemernic, doresc pentru ca să vă supun atenției această invenție mărțișorească ardelenească, gândită special ca ofrandă pentru bărbați: cu conținut de pălincă aghevărată și curată ghe pruuună. Pentru ca să ne fie și nouă mai ușor în perioada asta și să ne veselim, nu să ne-ngrijorărim.

Sper că nu v-apucați cu din elea cu ”hăhăă, la noi, în Bucovina, bărbații primesc mărțișoare încă din secolul XIX!”, că vă dau cu ban și spam și block; mai degrabă vă invit să vă îngrijorați alături de mine, că dacă am pornit înspre est cu copierea tradițiilor, tare mă tem că ajungem apoi prin Republica Moldova și Transnistria, de-i va trebui viză lui Timmermans când va mai veni în vizită la noi la mare, la Saturn.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Andrei Reply

  Deci, e totuși mărțișor pt femei !
  Nu poate fi pt bărbați cu sticluța aia minusculă, no way…
  Pt bărbați nu pui sticluță pe mărțișor, ci mărțisor la gura unei sticle cît de cît, măcar sfîntul “deț” (100 ml) să fie.
  Deci, io m-aș simți jignit 🙂

 2. Gyn odiosul Reply

  Io is tare stresat tot timpul, așa că la mine felea e la îndemână tot timpul și -i la’ndemana nu-i legată, că de nu mă surprinde neplacut Dracnea mă surprinde nevasta cu ceva idee inedita. Așa că fiind pătruns de o meditație transcendentala mai tzuc felea câteodată. Hai noroc!

 3. Bubu Reply

  Stai sa ii caute ANAF ca nu au timbru pe sticla si nu au platit accize.

 4. Marina Reply

  @Gyn Odiosul- tocmai ti-a citit nevasta cometariul, treci la bucatarie la curatat cartofi ! :)))))

Leave a Comment

Your email address will not be published.