Groparu îşi ia două zile de concediu fincă are neşte chestii de rezolvat, sper să nu fugiţi pe alte saituri până revin, că imediat vă prind că mirosiţi a alţii şi vă descopăr rujul pe guler! Şi la mine nu prinde faza aia cu “eram beat, dragă Gropare, am intrat pe DailyCotcodac şi mi s-o părut că Julică e mai parfumat la scris ca tine, şi-apăi am început să mă tăt joc cu scroll-ul, şi până să-mi dau seama deja comentam la el…!”, că imediat vă arunc lucrurile-n stradă şi vă pun pe icnor pe yahu – beng-jbeng, ban IP, sayonara.

Ne recitim miercuri – vă las pe mâna cotcodăcitorului, că l-am lăsat să mai intre pe aici să mai aerisească camerele şi să deratizeze în lipsa mea.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 20 comments

 1. Toto Reply

  Recunosc ca mai pacatuiesc!Dragostiile mele toate! >:d< =)) =)) Milioane de fete galbene sa vie peste tine!Sunt beat si nu stiu ce scriu la ora asta!

 2. Turambar Reply

  Pe pornaciuni atz avea voie, dar oricum nu putetz, ca ele e antamate si ocupate cu Groparu. De ce credetz voi ca shi-a loat el doo zile de conced? Sa faca munca voluntara la copiii saraci? Sa vopseasca furia visinie? Sa faca cursuri de recalificare in cantat la mandarina, pardon, la mandolina? Sa invetze sanscrita orala? Neeah. Deci va ducetz degeaba pe pornache, ca e ocupat. Stii, ca atunci cand batz la usha si o voce indignata caraie dinauntru: Occuuupeee!

  :***** 😎

 3. Night-elf Reply

  Multa sanatate lui Mile man. In rest… tu stii ca tot la tine ne intoarcem (ca in lipsa de altceva te culci si cu nevasta 😉

 4. Dan Ciulea Reply

  puteai si tu sa nu zici nimic, sa il lasi pe iuliusica sa scrie ceva aberatii la tine pe spatiu virtual, si daca era un esc total dadeai vina pe le, incepeai sa povestesti ce si cum, …daca era un succes nesperat, luai asupra ta toate meritele…
  Oricum, sper sa iti rezolvi problemele, si ne auzim pe miercuri…daca tu zici!

 5. Night-elf Reply

  Doamne, chiar acum am citit pe EvZ. 🙁 Imi pare rau Gropare, stiu cum e sa pierzi un prieten. Odihneasca-se in pace.

 6. Quadratus Reply

  Gropare, nu esti bun in vis- tata noaptea te-am visat. Si-acu` esti dus la inmormantare 😐
  Saracu` Mile, Dumnezeu sa-l ierte.
  Solomonar

 7. harci_cotcodacitoare Reply

  dumnezeu sa il odihneasca in pace, i-am citit blogul cu ultimile lui ganduri. Trist

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *