Cozmosica, chiar el, vrea sugestii de muzica de condus pentru un terţ, ca să poată terţul să asculte când se maşineşte în maşina proprietate personală şi să asculte cu geamele parbrizelor lăsate în jos la maxim o piesă-doo să se uite manelistele şi să se ofteze!

1. Asta este o asta ba da piesă, care va featuriza si la boxele noastre când vom avea Ţiganiada – mai is vreo 3-4 săptămâni, şi deja ne furnică palmele! Ia uite numa ce frumos se aude:

[youtube 8xVRDU8ZTgw]

2. A doua este deja, pentru noi, vechio-fiţii (antonim cu neofiţii), o piesă clasică ce l-ar face si pe Mozart să-şi taie venele de la tâmplă, să-i spargă barbia lui Saglieri şi să se însoare cu prima ţigancă ce seamănă cu Florian Pittis, fii iertat!

[youtube _MsWl7eCs_E]

3. A treia vorbeste de la sine, se va asculta numai daca se merge in America – chiar si pentru a aduce democratia romaneasca si pe acele meleage – si se ruleaza cu tiu-tiu prin desert cu decapotabila decapotata, si te gandesti obligatoriu la o Mariuta romaneasca, finca americancele nu te atrag finca au un pacat de moarte in suflet: sunt asa cum nu sunt romancele, ceea ce e impardonabil.

[youtube DTy3WA0Pq8M]

4. A patra piesa – of cos. Doara nu m-am dus cu religiozitate în crajma lu’ Imi joi de joi ca sa nu il pun acilea, pintre favoriti!

[youtube tp0gV7SuypU]

5. Si a cincea este cea mai recenta revelatie muzicala, si anume Aminda, cea care canta in Janis (pentru cei care nu au flotant pe Cluj: ultimul cel mai bar din Cluj recent deschis), care canta, mai copii, de parca o reinviat Dillinger, si tu ti-o pui cu Bonnie pe o capota de Studekaber dupa ce l-ai imbetat pulbere pe Clyde si i-ai castigat toti banii la carti lu’ Al Capone!

Ajunge, nea Cosmose? Ma bag in pat, ca azi de la 8 am o Logancă de condus şi un instructor de repezit. La vorbă, of cos.

PS: Intre timp am avut ultima ora de condus cu instructoru asta. Punctum!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. zgura Reply

  Maaa, deci daca ma rogi frumos iti zic care e cel mai tare instructor din Cluj. A doua oara.
  P.S.: Pun si o pila, gratis

 2. trafiik Reply

  Inceraca sa dai drumu’ la toate o data sa vezi ce iese! 😀

 3. Usim Reply

  Gropare, melodia nr. 3 este a lui Katie Melua care nu este americanca ci georgianca emigrata in UK. Detalii, biografie si discografie pe http://www.katiemelua.com.
  Super voce are si io mi-s fan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *