Cel mai mijto cadou, daca nu stiati, is io. In fiecare dimineatza ma pipai, imi salut erectia si imi multumesc ca exist în viaţa mea, desi trupul meu adolescentin are un mic bug: nu are sâni feminini pe care să-i mângâi, să-i iubesc şi să-i ocrotesc (fiare pentru fiara din mine).

Amu de fiecare data cand e vorba de cadoae, tre sa stiti ca io am o mare hibă, ca orice alt mare geniu: neputând să fiu homosexual, am hiba cu cadoaele. Nu-mi place nici să primesc cadoae, şi nij să dau, fincă mi-am cam loat tot ce-mi trebia in viata asta, uneori singur, alteori cu ajutor de la bănci pe care, de altfel, le şi înjur pentru asta cu o poftă cu adevărat extraordinară, de parcă aş primi guldeni de aur cu fiecare cuvânt cu P şi M şi C. Aşa-s io. Revenind la cadoae, prefer să primesc bani decât cadou! (anu trecut, de ziua mea, colegii mi-or dăruit vreo tri milioanie de euro în fise de 5000 de lei).

Dar dac-ar fi sa-mi aleg cel mai mijto cadou pe care l-ar putea primi groparele, io as alege urmatoarele 10:

1. Să se desfiinţeze clinicile de oncologie, fincă s-o descoperit leac păntru cancer;
2. Să nu-mi mai pută picioarele, că de-aia nu pot mere în vizite la prekini după lucru;
3. Să pot să îmi fac cel mai tare solar ghe fomei ghin Cluuuuj, şi io să mă angajez full-time pe post de privitor de corpuri feminine despuiate;
4. Să se interzică manelele, în schimb să se promoveze mamelele;
5. Să se scoată reclamale la berea germană originală produsă în Bragadiru, Pantelimon sau Giurgiu;
6. Să se facă TIT-tv, televiziune dedicată exclusiv studentelor toplesse ale verilor fierbinţi de la Costineşti din anii ’90, nu din anii 2000, DE CAND ROMANCELE OR INCEPUT SA BAGE IN ELE CIOCOLATI SI SNACKSURI SI FAST FOODURI SI INGRASAMINTE ca neşte cimpanzeice, si cand se intind pe plaja se aude aşa un duduit usurel, de parca ar păşi o elefănţică gravidă în luna 32-a. Rusinica!
7. Să nu-mi mai fie aşa de greu fără ţigări (azi îi a zecea zi? a unşpea…?)
8. Să am somn noaptea.
9. Să crească acţiunile Albalact.
10. Să nu se mai uite administratoru cu un ochi la mine când plătesc întreţinerea, să ezite când îmi dă restu’ şi apoi să mă întrebe:

DUMNEVOASTRĂ CÂT CÂŞTIGAŢI PE LUNĂ, DOMNULE GROPARU???

Leapşa merge, ca de obi, la cine vrea să se contaminească de ea, dar mai ales d-lui acestuia www-ist.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Andreea MKT Reply

  1. sa port marimea 95B la sutien
  2. sa fac 2 gemene mici si razacioase pe care sa le numesc dru si dru si sa nu stiu care e una si care e ailalta
  3. sa ma angajez femeie de serviciu la Inchisoarea Gherla la Dushuri Baietzi si jobul meu sa fie ala ca ii limpezesc (de clabuci) cu un furtun mare.

 2. Lumi Reply

  Gropare, pot confirma si eu. S-or ingrasat studentele de nu-i adevarat, zici ca manca numa slana cu ciocolata tata ziua. Eu, care pusei intre timp pe mine vreo 8 kile bune, ma simteam tot subtire prin cele baruri clujene. Si liceencele jibe, da jibe-jibe. Insa eu le compatimesc sincer, n-o sa stie niciodata normalele astea ce thill e cand in clasa a 12-a -ca sa iesi peste 40 de kile la cantar- tre sa te prezinti la cabinet cu suruburi in buzunare.

 3. vizionarul Reply

  lasa ma gropare, ca toate trec, daca ai rezistat deja 10 zile fara tigari, sa stii ca rezisti de-amu inainte o viata… Depinde de vointa ta si cred ca tu esti un om hotarat. Ti-e greu fara tigari ca esti in sevraj ma… corpu tau s-a invatat cu otrava si incet incet se dezvata. Io zic sa te plimbi mai des cu Ratucu la orele de varf cand iasa liceencele de la scoala sau sa-ti faci un obicei de a te plimba prin campusurile studentesti, macar iti clatesti si tu ochii si trece mai usor

 4. manole Reply

  1. sa se faca ziua de lucru 6 ore in saptamana de 3 zile lucratoare;
  2. sa se mai opreasa circulatie cind apar pe strada (posesoare 9o C) – am multe regrete prea putine remuscari…;
  3.sa se condeseze astia 17 ani si inca urmatorii 17 in doua zile, de-ale mele, s-apuc si eu, maica!

 5. irina Reply

  he heee e bine daca celelalte studente s-au ingrasat, ca io tocma am pierdut vreo 2 kile si poate poate se fac toate grase si-mi raman mie toti masculii sexi si fara par pe piept sa-mi aleg io pe care vreau si cat de des vreau.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *