Până-mi fac ordine printre poze și scriu ce s-a mai întâmplat în concediul din Jermanica, trebuie să postez această imagine ilustratoare pentru nivelul la care s-a ajuns în nebunia imobiliară de la Cluj: cineva vinde o casă cu această biată femeie – probabil – muribundă în ea.

Oare cum ar fi discuția cu vânzătorul? ”Casa se vinde la pachet cu această doamnă, nu o pot lăsa pe drumuri, m-am cam atașat de ea: e mama mea!”, ”Dacă vă face probleme, vă las și perna, să nu se mai chinuie”, sau ”Cum preferați să v-o las pe doamna, natur, așa cum e, sau doriți s-o cremăm nițel?”

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Nemultumitu' Reply

  Si nu exista niciun articol in Codul Penal care sa incadreze aceasta fapta !? Banuiesc ca, in afara de aspectul moral, este ceva in neregula aici …

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Nemultumitu’: Ba cu siguranță există, dar am impresia că tanti nu prea are chef să stea pe holurile Poliției cu plângerea-n mână. Cât despre auto-sesizare… mda.

 3. Sorin Castorp Reply

  La Cluuj? Nu, nu pot să cred că așa ceva e posibil în Cluuj. Poate e o greșeală, poate e vorba de București, de Teleorman, de mitici.

 4. remus Reply

  de unde stii tu de astea?
  e grav daca e asa. desi casa poate sa fie pe numele doamnei in varsta

 5. Bubu Reply

  😀 e prima locuinta care iti asigura un venit pasiv imediat dupa cumparare. Nici nu tre sa o dai in chirie :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *