Dragi unguri şi compatrioţi şi expaţi şi chineji, precum şi dragi studenţi arabi,

Chinejii şi-au lansat rachetele în spaţiu, iranienii şi-au lansat rachetele nucleare în mare, iar Mişu vrea să şi-o lanseze pe ea, pe melodia aia a lui, aia care curge cu viteza sângelui lui; noroc că nu e fată, că atunci se interpreta. Şi vrea să ajungă mai celebru ca Andre, lucru indubitabil, de alfel, deşi nu i se prea văd sânii din cauza pectoralilor.

Deci: după o înregistrare calumea a piesei, Mişu şi-a înscris-o la Global Battle of Songs, iar cei care veţi asculta pesa şi vi se va părea că merită, sunteţi rugaţi să vă înregistraţi acilea şi să daţi Add to Favorites după înregistrare, ca să-l sprijinim pe Mişu. Da, ştim, nu cântă la fel de fumos ca Andreea Bănică, dar nu cântă din buricul cu piercing, ca altele, ci chiar din ventricol! Şi pesa e chiar minunată, e de trei zile la mine pe repeat în playlistul care e format numai din piesa asta.

Mishu Calian – Viteza Sangelui Meu

Mai multe detalii despre înscrieri and shit, aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. Ingineru Reply

  Deci

  Omul cântă bine. Corect and shit. Dar ca şi compoziţie, piesa nu e nu ştiu ce. Şi e lungă. Dacă faci piesă peste 5 minute, faci November Rain sau Stairway.

 2. Laura Reply

  Gropare, daca-ai stii ce-am facut pentru tine si mishu… mi-ati da fiecare cate un pupic…

 3. Laura Reply

  @ un om

  pai tu crezi ca io ma las pupata de un om fara nume? Iete bre la el… ce tupeu!

 4. Mr.W Reply

  Bai… placut impresionat de piesa lu’ Mishu, poate ca am ascultat-o si cand eram in mood-ul necesar, dar it worked. Ii urez multa bafta! W.

 5. men in fire Reply

  bah pe scurt. e nasoala. nu are nimic. de obicei imi plac propunerile tale. dar de data asta sorry. nu vad decat ca te orbeste prietenia. l-am votat . da’ doar ca imi place cum scrii.

 6. mishu Reply

  @Laura: pupici si de la mine, mai multi tot timpul cu 1-2 decat de la groparu’.

  @cei carora le-a placut:
  nu pot decat sa ma bucur

  @cei carora nu le-a placut:
  as aprecia daca puteti sa imi spuneti si de ce, ma ajuta in ce voi face mai departe. contact gasiti in pagina mea (scuze de spam groparele, nu ma pot abtzine!)

  @men in fire:
  multumesc ca ai facut-o desi nu erai obligat sa votezi, pe mine ma ajuta oricum. Mai sunt artisti clujeni si romani acolo, poate te inspira ce canta ei mai mult. Si as putea spune ca pe tine te orbeshte groparu’ :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *