Buey, romuni.

M-am saturat de cate ori v-am auzit plângându-vă ca nu aveţi bani, deşi nu ştiu pe ce-i cheltuiţi, că nu aveţi Dacii, ca mine, să vă pape vro 800 lei lunar în reparaţii şi giugiuleli.

Faceţi bani! Produceţi! Sunt o groază de domni generoşi din Suedia care v-ar dărui o groază de bani, dacă eşti mascul la trup şi liberal în gândire, ca ăsta, de, proaspătul însurăţel Crin. Dacă eşti minor, vânează belgienii; satisfacţie garantată. Româncele nu trebuie decât să îşi caute un italian, că se ştie că singura chestie de care ai nevoie ca să agheţi în România e să fii italian, să fii urât (mai urât ca mine!), şi să scoţi onomatopee d-alea exclamative, gen “Madonnaaaa!” – când vezi românca. Ea va zâmbi instantaneu, şi de acolo nu îţi mai trebuiesc decât trei euro să îi cumperi un cocktail, şi încă trei euro ca să-i plăteşti taxiul până la tine acasă. Ce ridicaţi din sprâncene, ce, vi se pare că e prima dată când vă prostituaţi? Io-te, mă, unde zace puritatea, tocma’ în poporul român…!

Julica

Dacă nici una din soluţiile de mai sus nu vă surâde, puteţi câştiga o imprimantă HP dacă vă daţi pe dailycotcodac. Cu ea, cu puţin noroc, puteţi imprima la bani de să vă vină acru – bani pentru rate, şpăgi la doftori, benzină, bere şi ţigări, pentru fetele de pe Calea Turzii (alelante sunt ocupate cu italienii), ba chiar şi pentru o masă de prânz. Deci daţi click cu curaj, că cine ştie…!

PS: ca să faceţi bani, ar mai exista şi varianta aialantă, aia cu… cum ‘mniezau îi zice, ăăăă… e, mă! Aia cu munca. Brrrrrrrr… că mă ia cu frig numai cînd mă gândesc!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. Euxiniu Reply

    Sau te poţi face negustor cinstit, cu pălincă cinstit. Un rinich de ici, un rinichi de colo, neşte ovule de la muierile Groaprelui alea nenumărate fără număr… Apăi cap avem, minte ce ne mai trebuie!? Munca e de tractoare bre! Tractoare şi alte utilaje agricole.

  2. alexnicolae Reply

    pe la linga drum related, ma io stiu cand am mers sa dau examen la faculta in cluj, ca pe drumu la facultate unde trebuia sa dau examenu trecea pe langa o cale din asta, si din 20 in 20 de m era o tanti acolo. ceva de genul vis a vis de niste camine studentesti ceva de constructii. Oricum fain examen. inalta tinuta morala!

  3. Laura Reply

    Ah, gropare, eu m-am lăsat deja prinsă-n jocul in legătura cu imprimanta asta. Nu rămâne decât sa pui o pila bună la domnu’… aşa ca pentru o strigoiţă din împaraţia ta. Nu de alta, da’ măcar eu am facut-o in versuri 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *