E oficial, de ceva vreme studiez acest fenomen, şi azi-dimineaţă am primit confirmarea definitivă: efectiv am început să întineresc!

În primul rând, ochii îmi sunt mai sclipitori, mai vioi şi mai iscoditori: cu ei scanez lumea cu curiozitatea unui bebeluş, în acelaşi timp supunând ceea ce văd inteligenţei mele analitice, specifice maturităţii.

Obrazul, paradoxal, îmi este mai fin, pielea e mai întinsă, mai curată.

Colţurile ochilor nu mai sunt prăbuşite, ci trădează o prospeţime juvenilă, suspectă şi nenaturală pentru vârsta mea.

Cât despre mişcare – ţin să vă spun că alerg 16 ture de pistă de atletism aproape fluierând; şi la fotbal, deşi nu dau pasele cel mai bine, tot sunt cel mai silitor fundaş de pe teren, şi la final de joc tot nu mă rabd să nu sar de vreo 10-15 ori cu genunchii la gură, că se miră toţi.

Până şi performanţele sexuale mi le-am îmbunătăţit: media mea s-a îmbunătăţit cu nu mai puţin de 42.3 secunde. 42.3 secunde, mă!

Oricum, cel mai suprem argument că întineresc este dat de coşul uriaş şi lucios care mi-a apărut azi-dimineaţă pe nas – semn că, într-adevăr, am revenit la adolescenţă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 34 comments

 1. clawd Reply

  Aia cu “cel mai silitor fundaş” mă face să am dubii despre următoarea vizită la Cluj! 😕

 2. diana Reply

  performanţă…de la 3secunde la 4
  😀
  Să laşi coşu colea la locu’ lui,să fii mai prezentabil !!

 3. Alex Ciobanu Reply

  Eu in fiecare dimineata intineresc. Atata tot ca apoi ma spal pe ochi.

 4. Sweeper Reply

  Bah Gro, va trebui sa faci antrenament mult. La mine media e de 2,4 ore. Daca mai ard si-un fire retandant, adica un Bacardi, ma duc la 4 fara probleme.

 5. nonick Reply

  E ceva ce seamana cu The Curious Case of Benjamin Button. Te pomenesti ca tu esti Brad Pitt!

 6. Mima Reply

  La un moment dat m-am protapit cu privirea intr-o fizionomie cunoscuta si nu prea in Pub(altfel spus, sindromul “De unde mama ma-sii il stiu pe asta?”). Mi-a luat o vreme sa-mi dau seama ca era virtualul maret intrupat. 🙂 De-amu, insa, de-o fi sa fie, te recunosc dupa semnul distinctiv de pe nas.

 7. Moircedesu` Reply

  Gropare, ia zi tu la moshu` de cand nu ai mai beut; ca paremi-se aste simptome de la lipsa substantelor etilice provin. Ai grija ca-i periculos; pune-o de-o mahmureala si vezi ce iute-ti trece furnalu` cela.

 8. Buha Neagra Reply

  Zice o vorba “if you can’t be young, be rich”. Vazind ca pina amu nu te-ai imbogatit, te-ai gindit pesemne ca intineresti, Gropare?

 9. Ali Reply

  gropare, lasa-ne cu cosurile tale care prind doar la pitzipoance ca Diana, care nu scapa nici o ocazie sa iti arate directia catre…Nu vezi ca te doreste fata! Fa ceva! Poate asa scapi si tu de cosuri si noi de remaricile ei insipide si adoratia de catelusa in calduri. Muierile astea care adora blogarii imi fac greata. Luati si cititi Coranul sa vedeti cum trebuie sa se comporte o femeie adevarata: “Femeile cinstite sunt pioase, păstrând în taină ceea ce Dumnezeu păstrează.” (4/34).

 10. Crina Reply

  Gropare noi te iubim. Esti cel mai tare dintre toti. Ali este un frustat sexual si nu stiu ce cauta la tine pe blog, desi are dreptate intr-o privinta: Diana e prea de tot. Eu o fac cu tine gratis, cand vrei tu si fara sa ma ascund in spatele unei masti de virgina disperata. Sunt bruneta, 1.50, 45kg si nu am complexe in a deveni viitoarea Groparita.

 11. Ali Reply

  Cei care nu cred în semnele lui Allah vor avea parte declin aspru. Allah este Atotputernic [’Aziz] si Datator de pedeapsa

  [3:5]
  Lui Allah nu-I este nimic ascuns, nici de pe pãmânt si nici din cer.

 12. Ali Reply

  De vã veþi feri de pãcatele mari, care vã sunt oprite, vã vom ierta pentru faptele voastre rele si vã vom lãsa sã intraþi într-un loc nobil.

 13. costachitza Reply

  Woi Gropari, zî sh mii cum faşi sî li, ştii tu, cî şî eu am coşuri, nu mănânc praz ca veşinu di mai sus, dar pişc o ciapî la mâncărica di fasoli şî când mă uit la meci mai trag şî un pârtz. Crecî tre sî imi trag şî eu un blog misto ca al tău.

 14. diana Reply

  @Ali,daca citesti cu atentie,intri in arhiva,observi usor ca noi toti,in general glumim,zambim.Nu te pripi sa-ti faci
  impresii gresite! 🙂

 15. Groparu Nemernic Reply

  @ Ali: esti tare, baiete. Viziteaza si alte bloguri care – sunt convins – iti vor face o placere mai mare decat umila mea garsoniera virtuala.

 16. batranutragator Reply

  deci pe toate le intelesei, numai aia cu performantele sexuale nu. so, tu esti obsedat sexual. adica daca performanta ta s-a imbunatatit cu aproape 45 de secunde, asta inseamna ca tu futi mai mult de 45 de secunde! cat? 46? 47?

  moshule iti dai seama ce inseamna asta?

  pai tu futi enorm!

  esti obsedat!

  eu unul nu fut mai mult de 3 secunde, cand fut normal, si 5 cand e si cu perversiuni.

  in rest duc o viata sanatoasa, linistita, si beau. beau frate, beau serios, nu pierd timpul cu prostii ca futaiul sau cine stie ce alte activitati p[lictisitoare gen fundas… hahaha fundas ma face sa ma gandesc ca odata cu performantele sexuale imbunatatite poate si la ochiu maro te simti mai tanar, ha?

  plus ca si eu intineresc, ba chiar sa ma si inmultesc cu bautura. deja acum la varsta mea sunt compus din doi copii de varsta majoratului.. e? ce zici de asta?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *