1. De regulă, Groparele se fereşte de publicitate, şi nu se prea expune el – cu faţa sau cu numele. Groparele are şi el o viaţă personală, care e pentru uzul său propriu, şi şi-o cam apără – cu mici excepţii – de ochiul vigilent al lentilelor. Şi nimic nu-l bucură pe Groparele mai mult decât atunci când poate trece undeva neopservat. Claro că se bucură şi când lumea îl recunoaşte la botezuri, crâjme şi cumetrii şi îi spune că-l citeşte, dar în general încearcă să-şi ţină pofilul undeva sub limita de sus a modestiei, că lui nu-i stă prea bine să defileze cu muşchii lui încordaţi, că uite ce Confucius Van Damme al blogosferei ar fi el!

Ei. În mod exceptional, Groparele mai renunţă la adăpostul comod al anonimităţii. Aşa că nu s-a abţinut să nu dea un interviu la B-cafe. Interviu anunţat aici şi disponibil aici, prima parte. Mărturisesc că mi-a fost foarte greu să vorbesc aşa repede şi neinteligibil pe toată durata interviului, plus că să-ţi ţii numai o sprânceana (era să zic “o Geoană) ridicată o oră întreagă e un record personal. Dar cel mai greu pentru mine a fost să mă abţin să fiu genial – dar am reuşit, şi am vorbit numai despre lucruri mai pe înţelesul elevilor de clasa a şasea – a şaptea, unde altundeva decât în cimitir.

2. Julica are nush ce concurs de-al lui… ceva d3893w7489uoikosmklm,.smfmkrlmrlktler, dacă mă-nţelegeţi. Deci vă invit să clickuiţi aici, să citiţi reportajul despre moarte – care este! Mai ales dacă vi-i acru de politica băsescgeoniană. Că Julică e bun. E. Esteeee!

3. Şi că tot veni vorba de concurs… mi-e şi jenă să recunosc, dar prins în vâltoarea aniversării mele şi a vieţii de zi cu zi nu am apucat să anunţ câştigătorul concursului meu de nuduri. O să vi-l zic! Jur! Atâta numa’ că nu azi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 31 comments

 1. Dan Ciulea Reply

  1. referitor la geoana:
  “Dear God, So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Mircea Geoana. Regards ”
  2. Cand anunti castigatorul? da o data exacta, de genul: nu mai tarziu de 12.12.2012….

 2. Groparu Reply

  Mo, weekendul asta e primul dintr-o luuuunga serie de weekenduri in care in sfarsit am timp sa ma ocup si de altceva decat de munca! Deci am expectante mari.

  Cat despre bancul cu Geonica: =))))))))

 3. Ucu Reply

  Mo, da fain interviu ai dat! Si rastu partilor is mishtoace rau, mai ales aia cu Tiganiada (care io zac ca ii un fel de “Fight Club” pentru betzivani 🙂 ). Si ca tot ai laudat Cluju, Timisoara ii la fel de faina daca nu si mai faina 😉

 4. IULIA Reply

  da’ esti pasnic asa la prima vedere ce sa zic,ma gandeam ca “groparu” tre’ sa fie ceva mai brutal,mai vehement,dar tu esti pasnic.e ok

 5. Laura Reply

  Gropare, acum ca ai devenit asa vedeta nu mai prea indraznesc sa te chem la o bere asa hop-top, ma intimidez 😀

 6. Mona Reply

  acum dupa ce am vazut interviul, daca imi amintesc bine parca te-am observat prin iulius mall de ceva timp pe la eximtur ;))

 7. Quadratus Reply

  Noah dara! Iaca ne-ai satisfacut curiozitatile- adica noah, io zac ca-i tare bine sa sa stie cum arata Groparu ca in cazu` ala in care te vad vreodata prin Balgrad sa te trag de maneca sa mem la oarece beri.
  Sa ne traiesti!

 8. Crasmarita Reply

  “Care este cea mai frumoasa femeie din lume?”
  “Cea mai frumoasa femeie din lume e femeia pe care o iubesti”
  Atat ma.

 9. unmihai Reply

  Zici tu despre femei: “…. o betie a simturilor care ne-a bulversat pe noi rasa umana…”
  Cam ai dreptate. Femeile, spre deosebire de noi, nu prea-s umane :))

 10. Cartof Reply

  Data viitoare cand faci un interviu sa le transmiti la wannabe stand-up comediants sa se ascunda dupa tine :). Cred ca daca ti-ai pune capul la treaba ai face de ras toate emisiunile de comedie din Romania.

  Felicitari pentru interviu.

 11. cristina Reply

  interviu’ asta mi-o luat un chietroi de pe suhlet. credeam ca-s singura care n-a trecut (inca) peste faza cu sasa cai… si mai rau, credeam ca-i cazu’ sa trec. #:-s

 12. Adriana Reply

  Gata! Las casa, las masa, las tot si vin la Sibiu sa te stalk-uiesc ca tare aratos si coerent pari tu in interviul ala al tau!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *