Oricât aş vrea, încă nu am primit cele mai faine poze din Deltă; iar camera cu filmările cu sturionii şi orcile prinse a rămas în Mediaş, fără baterie; aşa că sufăr.

Până atunci, cam astea ar fi de zis:

1. Mai ţineţi minte proiectul Hădeanului “Farfurii Curate”? Raiffeisen Comunităţi acordă şi anul acesta fonduri pentru proiecte speciale, iar soţia unui prieten, psihiatru de meserie, a iniţiat un proiect pentru identificarea timpurie a copiilor cu autism din judeţul Sălaj – lucru esenţial în recupararea acestor copii. Dacă doriţi şi aveţi plăcerea, vă invit să votaţi aici (trebuie să vă creaţi un cont în 80 de secunde, apoi daţi click pe “Click aici pentru a vota proiectul preferat”, pe harta României alegeţi judeţul Sălaj, iar apoi votaţi proiectul “Gradinita, mediu optim pentru identificarea precoce a tulburarilor de spectru autist”). Orice share ajută! Detaliile proiectului – aici.

2. Se lansează Cluj FM, post de radio local, iar în prima săptămână de emisie echipa de dimineaţă va transmite din Parcul Central, din foişor. Yep! Dimineaţă de dimineaţă. Puteţi merge şi voi acolo să-i trollaţi, dacă aveţi chef. Aici aveţi pagina lor de Facebook, unde sunt mai multe detalii.

3. S-a lansat un portal pentru pacienţii cu HIV. Aceştia sunt asistaţi să îşi vadă de sănătate – de exemplu, primesc SMS-uri care le reamintesc să-şi ia medicaţia.

4. Dacă le aveţi cu scrisul de romane, aflaţi că există o competiţie în care cel mai bun dintre ele (ales de un juriu format din profesionişti şi bloggeri) este premiat cu o sumă frumuşică (10.000 de cocostârci). Dacă aveţi aşa ceva publicat în 2011, nu pregetaţi şi umflaţi bănuţii! Cu care vă puteţi cumpăra alte ţigări, cafele şi redbulluri ca să vă alimentaţinopţile în care îl scrieţi pe următorul… şi tot aşa. Mai multe detalii şi regulamentul premiului Augustin Frăţilă – pe site-ul dedicat. Atenţie! Înscrieţi-vă şi trimiteţi trei exemplare până pe 23 septembrie 2012.

5. Aţi avut vreodată probleme în a alege un cadou pentru cineva? La Originalo cumpăraţi un voucher, iar cadorisitul poate alege ce să facă: bungee jumping, spa, să petreacă o noapte romantică cu el însuşi sau chiar cu altcineva, de toate.

Cam atât pentru azi, deseară vedem ce mai face echipa paralimpică a României sponsorizată de lăpticul Olympus (apropos, verişoară-mea soră-mea fiică-mea doamna Bazavan e la Londra amu, cu ei), iar vineri continuăm cu Delta (sper să am vreme să scriu). Mi-a trimis şi Nârţoagă zis Pârţoagă un text beton, dar asta fiind săptămâna de după concediu a trebuie să vă hrănesc cu cinjpe postări pe zi de-ale mele, numai de-ale mele.

Paceeeeeeee, fir întins!

Later edit: am uitat, înainte de a pleca în Deltă am dat un interviu la 100 de vise pentru Cluj, mă puteţi vota aici (între noi fie vorba, nu primesc absolut nimic dacă câştig).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. John Reply

  da’ io credeam ca din echipa paralimpică a Romaniei fac parte si fotbalistii lu’ Dinamo :mrgreen:

 2. Groparu Reply

  @John, asemenea comentarii nu-şi au locul aici. Te rog sa nu vezi echipa paralimpica drept o adunătură de “handicapaţi”: sunt mai buni ca mine şi ca tine la o mie de chestii.
  Legat de Dinamo, ai dat cu oiştea în gard: io-s dinamovist. Dacă ai spurcăciuni de vărsat, te invit să o faci, ca noi ceilalţi, la toaletă.

 3. John Reply

  @Groparu , era o gluma ! Evident ca nu vad echipa paralimpica drept o adunatura de “handicapaţi” , unde am scris eu asta ?! Era o glumitza ..geeez ..

 4. John Reply

  @Groparu , era o gluma ! Evident ca nu vad echipa paralimpica drept o adunatura de “handicapaţi” , unde am scris eu asta ?! 🙁 Era o glumitza ..geeez ..

 5. Groparu Reply

  @ John: pai bine, mo, chiar cu Dinamo…
  (si io am vrut sa bag o duma pe aceeasi tema ieri cu Ponta, noroc ca-mi beusem cafeaua si mi-am dat seama ce prapastie iesea…)

 6. John Reply

  @Groparu: da’ baga mai repede niste patanii din Delta cu tot cu poze .. ca nu mai trece ziua asta deloc !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *