Sâmbătă seara dau să mă duc şi eu la TIFF, ca o celebritate ce mi-s, cu bilet cumpărat. La Iulius Molus, unde m-am deplasat, se mai vindeau bilete “la varice”. Adică în picioare.

Pas.

Aşa că m-am dus la agenţia de turism care m-o trimis în Tenerife în rate, şi le-am achitat vro 1700 lei. Acest lucru m-a deprimat teribil.

Ca să mă mai înveselesc, am zis să mă duc în Pab să-l bat pe Zoso (se ştie doar că Zoso e un laş şi-un fricos care şi le ia în freză oriunde merge, că aşa or zis mai mulţi domni cu bun simţ comentatori la el pe blog, că d-aia o şi plecat din Bucureşti şi din Oradea; plus că nu face aşa de mulţi bani din blog pe cât se laudă, că mai nou o trebuit să se angajeze la Kaufland paznic de noapte, că nu mai făcea faţă cu ratele) şi să văd dacă-l fac pe Arhi să dea o bere ieftină, să-şi ude Fordul lui secăn hen; sau să dau de Piticu, că trebe să-mi dea 5 lei de la Timişoara. Dar, spre nenorocirea mea, tustrei încălzeau cu fundurile lor alte scaune din Cluj (Piticu chiar are fund mişto, zic). Plus că Crivăţ, catalizatorul ăstora la TIFF, mi-o zis că luase o ciupercă de pe ceva colac de budă, şi zăcea acasă cu febră, transpirînd ca după un act sexual.

Ca să mai salvez seara, l-am căutat pe Warsongu, aflat în recital extraordinar la Cluj, tot în Pab. Normal că bucuria de a-l întâlni a fost exclusiv de partea mea (el deja se cunoştea pe el, deci nu mai avea de ce să se bucure). Şi mi-o făcut cinste cu un bilet la ei la concert, şi ca să marcheze evenimentul mi-o pus o ştampilă pe antebraţul meu lucrat cu “Gramaj înainte de coacere” – probabil furată de la vro brutărie, sau de-a dreptul de la Birkenau.

Ce doresc să zic, amu fără băşcălie: Waru’ cântă demenţial. Şi el şi formaţia aia a lui. Am asistat la un concert excelent, şi când zic asta nu mănânc rahat fincă mi-o fost drag omul din prima. Spre surprinderea mea, care sunt învăţat cu ardelenii care numai la final de concert încep să-şi dea drumul, că aşa-s ei, mai ţuşti în tufiş, oamenii de-acolo chiar s-au destrăbălat pe muzica lor, şi asta mi s-o părut cool.

Altă chestie pe care am păţit-o la concert: printre bunesele de pe-acolo (am văzut nişte exemplare chiar reuşite, cum nu am văzut nici la herghelia de la Mangalia!) văd o gajicuţă pe gustul meu. Ha! Îmi zic. Şi nu am de lucru, şi îi fac cu ochiu; după care îi trag un zâmbet de-ăla de ştrengar, care mă prinde bine, că l-am tot studiat io în oglindă, mare pişicher.

Şi gajica vine înspre mine!

Io-mi zic: pun pariu că asta e vro fană, genul de gajică care mă şi duce acasă la ea din prima! Că io am mai avut o dată în viaţă un asemenea succes fulminant cu o gajică, pe când aveam 17 ani, şi nu eram încă blogger. Şi când să dau mâna cu ea, să-i spun “servus, sunt Groparu!”, numa’ ce mă ia de copită şi mă scutură:

– Hai odată, că te caut de 10 minute p-acilea! Am plecat de o juma de oră şi deja eşti la a cincea bere! Iar ai uitat să-ţi laşi telefonul pe vibraţii, şi io te sun ca o disperată! Bagă-ţi odată minţile-n cap, că de-amu eşti bărbat însurat! Hai acasă, că e târziu şi mi-e foame şi-s obosită şi mă doare capul!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 31 comments

 1. zaqk Reply

  bine macar ca ai facut cu ochiu’ la consoarta. ce te faceai daca te gasea cu alta manza pe acolo?

 2. relansat Reply

  ptr un moment m-ai avut in capcana ta. 😀
  erai idolul meu, chiar incepusem sa ma intreb cum de a tupeul sa scrii asa ceva pe blog, avand n vedere ca te mai citeste si consoarta, cand si cand, presupun 😎
  salutari de la un puscarias. 1 an implinesc si eu de cand m-am legat la cap 👿

 3. razvan Reply

  peste ceva vreme, vei scrie, vai ce as fi putut drojdi si eu niste beri cu x, y, z si t, da no’, m-am lasat de beutura, ca nu ii place cand beu cu pretenarii mei…

 4. Hybrids Reply

  Gropareeeee!!!! Ne-ai ramas dator si cu tiganiada de anu’ asta. si apropos….ati uitat un topor la locu’ faptei?

 5. Groparu Reply

  @ Hybrids: vineee!

  Nu crec-am uitat nimic, ca ne erau toate bine infipte in cap, la plecare

 6. dennis Reply

  pai eu acolo l-am intalnit. zic si eu ce stiu.

  la o palinca l-am tot momit dar m-a refuzat. incep sa cred ca numai gura e de el 😀

 7. VictorCh Reply

  Toto (1): Lasa posturile – oare cate SERI i se vor termina (din partea ei) cu aceeasi replica cu care se incheie articolu’ (incepand de la “e tarziu”)…

 8. marius vl Reply

  =)) eu cred ca era invers ea era la a-5-a cafea si tu te plangeai ca te doare capul si sa mergeti acasa…

 9. Jademan Reply

  Când vrei să faci ‘ceva’ cu soţioara, pregăteşte o aspirină, să fii sigur! 😀

 10. Toto Reply

  @Jademan adica iti imaginezi urmatorul dialog intre Groparu si consoarta.
  C: – Pisi, hai sa facem sexulet!
  G: – Nu pot ,iubiiiii, ma doare capul. =)) =))
  Sau tu credeai invers.Eu raman la parerea mea. 👿

 11. EUfemisme..stangace Reply

  L-a zoso ala i-as scoate un ochi, sa nu se mai uite cu unu la faina si cu unu la slanina (pe care n-o manca, de-aia e asa slabanog.. deci i-l las pe ala cu care se uita la slana, poate crapa de inanitie), sa vada ce suparate-s mucoasele din Cluj. Ala numa in spatele monitorului se crede mare si tare, ha?! nehormonatu vietii!
  Vai, gropare, bata-te!! Inainte sa ajung la final chiar ma gandeam sa-ti zic “ba, om nebun, da tu nu te-ai insurat cu o fomeie buna la suflet care te-a facut sultan de Manastur?” da iaca mi s-a adeverit! Ba chiar cu una grijulie si hotarata pe deasupra! 😉 Las ca asa-i bine!
  Sanatate!!

 12. warsongu Reply

  praleo, maxima placere fu si pe capu meu ca team vazutara laiv de asemenea si mai ales aidoma si asijderea. scuzoaiele mele numa ca eram cam prins si agitat si nam apucatara satz dau cat meriti. timp. poate ne vedem aghein in conditiuni mai relaxa(n)te.
  pupa tata, si pa tine si pe ai tai.

 13. Radu Reply

  dupa 5 beri ….. e bine ca ai reusit sa o mai agati macar pe sotia ta si nu te-a lasat sa te imbeti ca porcu` si sa dormi intr-un sant de 5 stele

 14. zoso Reply

  corina, iar esti proasta. groparu glumeste.

  pune bah dracului un semn ca e la misto, ca incep viitoarele secretare sa creada tot.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *