Nenea Cosmos, în loc să dea bănuţii pe lapte la copii, vrea cu tot dinadinsul să face concurs, ieară, din nou. Şi Groparele, claro, fincă şi-o picat admiterea la facultate de doua ori şi ambele mastere pe care le-o facut, plus că o şi renunţat la al treilea, ştie că nu are ce câştiga, da’ dacă vreţi să-i votaţi pe ăilanţi, plus viaipiu‘ cel mai ostenit al anului, plus politicianul cel mai băşit, intraţi pe pajina domniei sale, şi exprimaţi-vă votul electoral, dar numai dacă aveţi şi voi blog, alfel însamnă că nu aveţi încă 18 ani, deci dacă faceţi sex unii cu alţii, aveţi şanse să intraţi în pârnaie toţi trei. Mai ales dacă vă şi filmaţi. Şi le şi puneţi pe porntube.

Asta e postarea pe ziua de azi. Ce, voi n-aţi auzit că e criză financiară afară? Lu’ Groparu i s-or devalorizat postările, şi se mai şi află în plin rebranding de sait, care sper eu va fi gata înainte ca România să accepte moneda euro.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

  1. curly Reply

    eu ash ziec sa nu schimbi nimica la sait…aparitzia asta de ieftineala te duce mai atent catre ce scribaluieshti matale..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *