Dupa o saptamana petrecuta cu nepotii mei scumpi, iubiti si degrabă dătători de pumni şi genunchi oriunde, mai ales în părţile moi care li-s grele voinicului, iată-mă-s revenit în întreaga mea splendoare – ezac. Am scăpat cu numai trei mâini rupte, patru capete sparte, patru genunchi luxaţi, vreo doi ficaţi paradiţi de la călcâie şi beri, plus glezne luxate, deşte de la picioare muşcate şi buric cu tot felul de lemne infipte în el, of cors. Buricul meu, fireşte, ar spune Adrian Năstase. Plus că într-o zi când umblam şi eu pe apă, liniştit, şi cugetam la ce strategie anti-criză să genializez, am primit vreo două pietre în nas, că aşa se gândeau nepoţii că se trezeşte un unchi, dimineaţa la 0ra 6:30. Şi vânzătoarea de la magazinul sătesc o şi scumpit ouăle Kinder cu surprize, că o văzut că unchiu’ ăsta prost cumpără câte 14 pe zi pe cap de nepot furajat.

Între timp, vă implor fără respect să ascultaţi şi să citiţi clipul muzical al piesei ăsteia! Piesă de valoare, ce mai!


Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Sibilla Reply

  Dobrodosli, druje !
  Drak m-a pus să dau …play… de fo douăjde săptămâni numai asta aud de la vecinu bisnitaru, no tulvai că m-ai ucis di tăt :)))
  Nah, bine-ţi făcură nepoţeii, ştiu ei cu cine-au de-a face :))) De azi nainte copilaşii sunt amicii mei, pe tine nu te cunosc, pe onoarea me 😉 :)))

 2. marius vl Reply

  inseamna ca esti specialist in montat jucarii de oua kinder….))

 3. Roxa Reply

  Clar c-or stiut copchii ce-ti fac, nici io n-as vrea ca unchiu-meo s-asculte si sa puna botu` la protomanele ! :))))))) Bine c-ai vint inapoi, poate ramaneai fara oareshce de mai stateai mult.

 4. Laura Reply

  Mai Groparule, eu tocmai incerc sa trec peste o deceptie in dragoste si ce ma gandesc? Ia sa vad ce mai scrie Groparu! Si dau de maneaua asta… tulai!

 5. mira Reply

  Da avîntu tineresc sper că nu ţi l-or smintit , o ba?Las că-ţi trece pînă te-nsori.Pe cuvînt care te mint!
  Vrem poze cu nepoţii!!

 6. un om Reply

  daca tot se trece de deceptii… n-am putea trece impreuna?

 7. Laura Reply

  @ Groparu: vai, dar rau mai esti! Asa iti onorezi tu cititorii?

  @ un om: macar m-ai facut sa zambesc umpic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *