Îi luni, şi io am chefuit tot weekendul cu Denisuca şi Visurât – tura I, şi Mile, Mordechai, Hădean şi Crivăţ – tura II.

Păliţi-i una ceasului deşteptător, şi căutaţi-mi în dicţionare de argou termeni grei cu care să răspund la telefon. Sunaţi la cooperativă, spuneţi-le că azi e zi de jale. Trageţi jaluzelele şi cântaţi-mi ceva la chitară, în cea mai domoală surdină. Dupa ce trec înapoi Styxul cu Cerber in dinţi sper să mă simt mai bine.

Pa!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. Twisted Reply

  Vorba aceea: “da’ ei erau acolo??” Deci visurat cica fu’ in Austria. Ai baut on-line sau cum shade treaba? Ceva e pesticios aci’ ……..

 2. hadean Reply

  twisted, imi pare că fusarăm acolo. visurât o plecat cătă ostrieci numa’ după ce l-o îmbetat pă gropar:-))

 3. Vudu Reply

  Groparule, io cred ca tu ai baut pe banii de la Transilvania, de langa tine.

 4. Florian Reply

  hai acasa, bre mordechai, ca s-a facut mucegaiul cat palma pe blogul tau.

 5. nenea cosmos Reply

  Ieri a fost simbata, azi e duminica, ce naiba, te-ai timpit, ce sa cauti la serviciu? Chiar ca esti matol… Nu e luni, esti inca beat! Mai uita-te odata in calendar! Ce betivi, nici zilele saptaminii nu le stiu! Se trezesc si ei in miezul noptii ca nu s-au mai pisat de zece ore si de la atita bautura ii apuca plecatul la slujba! Si nici macar nu viseaza ca e zi de salariu…

 6. Bancheru Reply

  gropare, nu te mai lua la harţă cu mahmureala, hai pă deal la sanie, ski, sac, capac de wc si ce se mai foloseste. ce fain ii amu cu zapada asta.

 7. un om Reply

  maine seara aterizez in Cluj si am un motiv puternic sa ma imbat… se ofera cineva? alo groparu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *