De 3 zile.

Sunt la Sibiu, mă joc cu băietul gropăresc, nepoţii gropăreşti, cu nievasta gropărească, cu sora gropărească şi cu părinţii gropăreşti nişte jocuri cu mingea în care tot timpul o iau în freză, iar când nu o iau în freză o iau în burtă şi mă chircesc. Şi când nu ne jucăm cu mingea, ne jucăm şah, iar invingătorul îi bagă pierzătorului piesele în gură, cu forţa, împreună cu muştar şi-un castravete. Şi când nu ne jucăm cu mingea şi nu pierd la şah, ne jucăm de-a datul cu sabia peste degetele lu’ unchiu’! Şi de-a scândură peste capu’ lu’ unchiu! Şi de-a muşcat unchiu’ de picior! Şi de-a trezit unchiul adormit cu o găleată de apă rece peste faţă! Şi de-a ars unchiul cu bricheta! Şi de-a împuns unchiu’ cu furculiţa! Şi la înfundat boaba de fasole la unchiu’ în ureche! Şi de-a zgâriat maşina lu’ unchiu’ cu şurubelniţa! Şi de-a jucat porcu-n ajun de Crăciun şi trecut drujba pe la gât la unchiu’, în timp ce el îşi guiţă disperarea!!! Da!!!

Da’ e OK, că mai degrabă prefer să fac asta decât să muncesc la birou. Deci ne recitim luni, sănătate multă vă doresc – alături de mult-mult sexuleţ delicios.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 26 comments

 1. ion ion-romanul care nu face politica Reply

  nu au vazut reclama cu lipiciul instant?!! 😈 sa-i ajutam, sa le dam idei? 😆

 2. Anna Reply

  Mai indura putin si vorbim cu “Herr” primaru’ de-o statuie in Piata, cu vedere chiar spre biroul intaiului ales al burgului 😆

 3. Ana Reply

  Vreau si eu acasa, la Sibiu…. 😥 ! Distractie faina si du-te si pe la zoo sa te vada si ursuletii aia haiosi foc 🙂

 4. Elena Reply

  vai dar mai e si metoda aia cu spuma sau pasta de dinti pusa in palma in timp ce dormi apoi gadilat pe fata si apoi fata unsa…vacanta placuta in continuare.

  Elena de la P.M.-Ne amuzam ca nu-i impozabil!

 5. omu' muncii Reply

  dar macar la festivalu cu cantecele lu muntilor fost-ai macar intr-o sara? ca daca tot ai vent pe la noi trebuia sa te integrezi si sa socializezi un piculet…….
  AM ZIS(howgh) ❗

 6. monik Reply

  spotted Groparu in Sibiu sambata dimineata la Piata Cibin. …um….tu erai?

 7. Groparu Reply

  Da! Io ieream! Io cu Groparoiu! Meream sa iau telemea si pastrav.
  Di ce n-ai zis nimic? Ti-era frica ca iti confisc cumparaturile?

 8. monik Reply

  Erai cu Groparoiu! exact! v-am vazut cand plecati din piata…eu atunci intram deci aveam desaga goala…nu aveai ce confisca :-p.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *