Ați văzut ultima campanie Vodafone cu Ghiță Ciobanul care Facebook-uiește din miezul muntelui, de lângă Jina, cea mai oierească și totodată cea mai înaltă comună din țară? Cabral i-a făcut o vizită week-end-ul ăsta și a revenit plin de brânză în burtă ca o putină.
Cabral-Ibacka-si-Ciobanul-Ghita_1
Cabral este cel din stânga. Cealaltă stânga (sursă foto).

În campania asta am rememorat și eu momentele când, la filmări la Usturoi, ne-am folosit de tehnologie fără milă. Dacă aveți și voi povești asemănătoare cu tehnologia care v-a ajutat într-o situație critică și le scrieți pe site, puteți câștiga de la Vodafone abonamente și telefoane.

Un film cu buget redus? Coşmarul oricărui producător. Un film fără buget? Imposibil!

Când am început filmul Usturoi, cel mai nebunesc proiect din viaţa mea, eram cam de vreo 4 ori mai inconştient decât o piatră. Aşa cred acum, privind în urmă. Nu aveam mare lucru aranjat, numai nişte strângeri de mână cu nişte oameni pe care-i văzusem de câteva ori în viaţa mea, şi cam atât.

Cel mai greu era când trebuia să explic cuiva partea cu banii.
– Cum adică, nu aveţi bani pentru film?

citește mai departe pe site-ul Românii au inițiativă

PS: linkuri către doi actori de vază și de bază din Usturoi: Gaben şi Zicu.
PPS: Lucian, dacă citești asta, am primit răspunsul la întrebarea ta Vodafonească! Dă un semn.
Și PPPS: Ca să nu mă mai bateți la cap, aflați că, în circa 2-3 luni, sperăm să începem să mergem pe la festivaluri cu filmul. Ne mai trebuie câteva mii de euro pentru sonorizare (pe care probabil tot din jeb le vom scoate) și îl vom avea pe DVD. Și, dacă Dumnezeu este și un pic țigan, la anul în primăvară vom avea mândrețe de film pe ecrane! Weekend-ul care a trecut am fost prezenți la Festivalul Plai de la Timișioara cu un trailer mai oficial, deci nu stăm fără să facem degeaba (mulțumim încă o dată, Luci de la Marele Ecran!).

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Lucian Reply

  Wow, ce onoare 😀 M-ai mentionat in post 😛

  Pai …. semn!
  Poti folosi emailul, e valid 🙂

  Si hai cu filmul ala mai repede ca mor de curiozitate de 1 an 😀

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ Lucian: mno, deci lucrurile sunt dupa cum urmeaza: erau minute nationale (cate sunt acolo incluse in abonament) si SMS-uri fara numar, nelimitate, cate vrei si poti trimite.
  Din cauza formularii, am presupus (gresit) ca erau si minute nationale nelimitate, nu numai SMS-uri. Ceea ce a rezultat in toata poliloghia asta 🙂
  Si acum voi pune comentariul asta si la celelalte postari unde ai comentat, ca sa nu creada lumea ca Groparu nu raspunde la comentarii.

 3. Lucian Reply

  Hehehe … dupa vre-o 3 zile incepusem sa banuiesc ca asta e faza. Oare sa fi fost intentionata exprimarea vodafonilor? Mai corect ar fi fost sa puna dupa “minunte nationale” cuvantul “incluse” si era totul ok.:D

  Era ciudat ca aceeasi exprimare am gasit-o si prin alte parti.

  P.S. Eu eram sigur ca o sa raspunzi insa nu ma bazam pe raspunsul vodafonilor.

 4. maria Reply

  Din cate inteleg, Usturoi a fost o nebunie frumoasa a acelor zile putin, putintel mai bogate. Din pacate, daca ai incepe azi nu cred ca s-ar mai face. Saracia mai mare, oamenii mai sleiti etc.

 5. Buha Neagra Reply

  Vesti bune despre Usturoi. Abia astept sa-l vad la cinema, sa cumpar si dvd-u`, ca sigur merita si astept sa-l dau jos si de pe torrente. Asa sperante mari am de la el…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *